Sådan Tilsluttes En Fasttelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Fasttelefon
Sådan Tilsluttes En Fasttelefon

Video: Sådan Tilsluttes En Fasttelefon

Video: Sådan Tilsluttes En Fasttelefon
Video: Selvinduktion 2024, April
Anonim

En fasttelefon gør det muligt at tale billigt med abonnenter rundt omkring i byen. Ring om nødvendigt om nødvendigt. Men der er to tilslutningsfaser - oprindeligt rejses spørgsmålet om at oprette forbindelse til et firma, der leverer sådanne tjenester, og derefter tilslutte en ny enhed.

Sådan tilsluttes en fasttelefon
Sådan tilsluttes en fasttelefon

Nødvendig

Fasttelefon

Instruktioner

Trin 1

For at forbinde en fasttelefon med et fastnummer skal du kontakte firmaet hos operatøren, der leverer sådanne tjenester. Du vil blive tilbudt en traditionel takst med et månedligt gebyr, du betaler de nødvendige installationsomkostninger, og du får vist et stik til at forbinde enheden.

Trin 2

Dernæst skal du vælge din foretrukne fasttelefonmodel. Det kan enten være en kablet telefon eller et radiohåndsæt, der modtager et signal fra den såkaldte base. Det er basen, der er forbundet med en ledning til telefonstikket. Her skal du oplade håndsættet, hvilket gør det muligt at tale i telefonen i ethvert rum uden at være bundet til en enhed.

Trin 3

Når du har valgt en model, skal du vælge et sted, hvor telefonen eller basen skal stå. Ledningen fra telefonstikket skal nå her.

Trin 4

Tilslut enheden med en ledning. Dette er som regel ikke svært, da stikket kun kan indsættes i stikket på en måde. Det vigtigste er at høre et let klik.

Trin 5

Hvis du har en mobiltelefon, skal du ringe til dit fastnetnummer og sørge for, at alt fungerer.

Anbefalede: