Sådan Samles En Søjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles En Søjle
Sådan Samles En Søjle

Video: Sådan Samles En Søjle

Video: Sådan Samles En Søjle
Video: Повязка крючком простым оригинальным узором😍всего 4ряда!!!👍❤ 2024, Kan
Anonim

Bærbare elektroniske enheder samles ikke i papkasser, fordi en sådan sag hurtigt bliver ubrugelig, når den bæres. Et stationært højttalersystem kan let samles i en papkasse. Det lyder meget behageligt.

Sådan samles en søjle
Sådan samles en søjle

Instruktioner

Trin 1

Tag to identiske papkasser. De skal være stærke nok og æstetisk tiltalende og ikke deformeres. Jo større deres størrelser er, jo bedre bliver lydkvaliteten.

Trin 2

Tag to dynamiske hoveder med en effekt på omkring tre watt. Deres dimensioner er ikke kritiske. Lydkvaliteten bestemmes af kabinetternes størrelse i langt større grad end af driverens størrelse. En stor højttaler i et lille kabinet lyder dårligere end en lille højttaler i et stort kabinet.

Trin 3

Midt i låget på hver af kasserne skal du skære et hul ud med en modelkniv og gentage formen på hovedets diffusor helt. Bor også fire små huller, der passer til højttalerens monteringshuller.

Trin 4

Anbring et hvilket som helst egnet stof, der tillader lyd at passere mellem højttaleren og kabinets låg, og stram stoffet let for at fastgøre hovedet. Glem ikke at bruge ud over skruer og møtrikker og skiver.

Trin 5

Bor flere dusin huller med lille diameter bag på kassen. Lav også to termometerformede monteringshuller ovenpå. Hulets bund skal være større end neglens eller skruens hoved til fastgørelse af højttaleren til væggen, og toppen skal være mindre.

Trin 6

Tag fire gummikrus, der er ca. 5 mm tykke, og lim dem i hjørnerne på bagsiden af højttaleren. Takket være dem vil sagen være placeret i en afstand fra væggen, hvilket er nødvendigt for korrekt drift af det åbne højttalersystem. Et sådant system er kendetegnet ved en øget effektivitet, og med en effekt på ca. 3 W lyder det omtrent det samme volumen som et moderne, dæmpet indefra med skumgummi og har ingen huller på bagvæggen, med en effekt på ca. 15 W, og kvaliteten af bastransmission kan være endnu højere.

Trin 7

Tag et fleksibelt to-leder kabel med strengede ledere på 0,75 kvadratmillimeter. Lod ledningerne til højttaleren. Før kablet ud. Fastgør dækslet sikkert til huset for at forhindre, at vibrationer falder ned.

Trin 8

Når du har samlet to højttalere, skal du hænge dem på væggen og derefter slutte dem til en stereoforstærker, hvis udgangseffekt pr. Kanal ikke overstiger den nominelle effekt for et dynamisk hoved, og som er designet til at forbinde højttalere med en impedans svarende til det af hovederne. Placer ikke højttalerne udendørs, hvor de kan blive udsat for atmosfærisk nedbør.

Anbefalede: