Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Antenne
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Antenne

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Antenne

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Antenne
Video: Нет сигнала? Как настроить цифровое телевидение dvb t2 на smart tv. 2024, Kan
Anonim

For at fjernsynet kan begynde at modtage kanaler, er det ikke nok bare at bringe det ind i rummet og tænde det. En antenne skal også være tilsluttet den. Antallet af modtagne kanaler og kvaliteten af deres modtagelse afhænger af dets korrekte valg.

Sådan tilsluttes et tv til en antenne
Sådan tilsluttes et tv til en antenne

Instruktioner

Trin 1

Husk hovedreglen: Hvis flettet på antennekablet er jordforbundet (hvis antennen er kollektiv, er dette altid tilfældet, og ofte er det også jordforbundet til individuelle udendørs antenner), skal du samtidig berøre metalelementerne på tv'et, der er tilsluttet stikkontakten og stikket, når de ikke er forbundet til hinanden, kan du ikke! Rør heller ikke metaldelene på to enheder, der er tilsluttet en stikkontakt og ikke er forbundet til hinanden (for eksempel et tv og en dvd-afspiller), såvel som kablerne, der er tilsluttet dem, selvom antennen ikke er jordforbundet. Derudover må du ikke røre ved metaldelene på tv'et og noget videoudstyr, såvel som antennekablet og den teleskopiske antenne, hvis din krop har erhvervet en elektrostatisk opladning fra CRT-skærmen (f.eks. Under aftørring). antenne selv, hvis du ikke er sikker på, om du kan yde pålidelig lynbeskyttelse. Lod alle jordede antennekabler kun med korrekt isolerede loddejern.

Trin 2

For at tilslutte en enkeltstifts teleskopantenne indbygget i den til tv'et skal du sætte det stik, der kommer ud af enhedens krop på ledningen, i antennestikket. Hvis der er to stik, der svarer til forskellige områder, skal du flytte dette stik til det stik, der svarer til det område, som du aktuelt modtager.

Trin 3

Hvis tv'et også leveres med en ringantenne, skal du slutte den indbyggede teleskopantenne til stikket, der svarer til målebølgeområdet, og ringantennen til stikket, der svarer til decimeterbølgeområdet. For nogle fjernsyn vil den anden antenne klæbe direkte til stikkontakten, mens den for andre skal fastgøres på den første.

Trin 4

Hvis tv'et leveres med en to-polet teleskopisk antenne, skal du skrue en speciel adapter-matchende adapter til klemmerne på det symmetriske båndkabel, der kommer ud af det, hvis dette ikke er gjort før. Tilslut derefter adapteren til antennestikket på tv'et (sådanne enheder har normalt en).

Trin 5

Hvis den indendørs eller udendørs antenne er all-wave, og tv'et har separate indgange til MV- eller UHF-antennerne, skal du bruge en splitter. Ligeledes, hvis dit tv har en all-wave antenneindgang, og du har to separate MV- og UHF-antenner, skal du bruge en splitter. Begge er tilgængelige i hardware butikker.

Trin 6

For at forbinde en antenne til flere fjernsyn skal du bruge en anden enhed kaldet CRAB (husholdningskabelkabler). Det sælges også i hardware butikker. Denne enhed fungerer bedst med en kollektiv antenne.

Trin 7

For at bruge antennen med forstærker skal du tilslutte strømforsyningen til stikkontakten efter tilslutning til tv'et. Træk stikket ud på samme tid som dit tv.

Trin 8

satellitmodtager. For at forbinde det er næsten ingen speciel viden nødvendig (alt er beskrevet i instruktionerne og på tematiske steder), men de vil være forpligtet til at rette "parabolen" mod satellitten.

Anbefalede: