Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Tv
Video: КУКЛА из ИГРЫ В КАЛЬМАРА в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! ОНА СУЩЕСТВУЕТ! МОЙ ДРОН ЗАСНЯЛ ЕЁ! 2024, April
Anonim

Ethvert tv er ubrugeligt uden en signalkilde. Den mest almindelige af disse kilder er antennen. Den måde, du tilslutter antennen til dit tv, afhænger af antennetypen.

Sådan tilsluttes en antenne til et tv
Sådan tilsluttes en antenne til et tv

Instruktioner

Trin 1

Hvis antennen er jordforbundet, skal du sørge for at afbryde lysnettet (og ikke kun slukke), ikke kun tv'et, men også alt, der er forbundet til det: VCR'er, DVD-afspillere og optagere, lydforstærkere osv…. Hvis dette ikke gøres, kan du samtidig få et meget smertefuldt elektrisk stød på samme tid ved at røre ved metaldelene på stikket og enheden med kablet frakoblet. Det er normalt sikkert alene, men det kan tvinge dig til at trække din hånd skarpt ud, hvilket kan få den til at røre ved en hård eller skarp genstand ved et uheld, og hvis der er et loddejern i nærheden, skal du brænde dig på det.

Trin 2

Hvis du ikke har en videobåndoptager eller DVD-optager, skal du sætte antennestikket direkte i det tilsvarende stik på tv'et. Nogle enheder har separate stik til MV- og UHF-antenner. I dette tilfælde skal du forbinde to separate antenner af disse bånd til dem eller bruge en speciel frekvensbåndsdeler.

Trin 3

Hvis du har en VCR eller DVD-optager, skal du slutte antennestikket til antenneindgangsstikket på den tilsvarende enhed. Tilslut antenneudgangsstikket på denne enhed med det medfølgende kabel til tv-antennestikket (med separate stik, til det, der er designet til UHF-antennen). Hvis tv'et ikke har en fjernbetjening, men videobåndoptageren eller optageren har en, skal du indstille den første knap på tv'et til frekvensen af enhedens outputmodulator. Husk, at signalet fra enhedens indgang til dets output i nogle modeller ikke passerer selv uden frekvenskonvertering, hvis det ikke er tilsluttet netværket.

Trin 4

Hvis antennekablet ikke er udstyret med et stik, skal du købe et. Det er ønskeligt, at det ikke kræver lodning, selvom du er god til lodning. Faktum er, at ved den mindste overophedning af koaksialkablet er den centrale kerne lukket for fletningen. Først føres kablet gennem stikdækslet, inden kabelhylsteret fastgøres til den ringformede kontakt mellem stikket og midterlederen til hanen. Sæt derefter hætten over stikket.

Trin 5

Hvis du ikke har antennekablet, der følger med din videobåndoptager, skal du oprette et. Køb et stykke tyndt 75 ohm koaksialkabel, der er cirka en og en halv meter langt. Tilslut antennestikket til det som beskrevet ovenfor på den ene side og antennestikket på den anden.

Trin 6

Glem ikke at tilslutte din VCR eller DVD-optager ikke kun ved høj, men også ved lav frekvens med et specielt kabel med SCART-, DIN-6- eller RCA-stik, når TV'et tillader det.

Anbefalede: