Sådan Tilsluttes Flere Tv Til Et

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Flere Tv Til Et
Sådan Tilsluttes Flere Tv Til Et

Video: Sådan Tilsluttes Flere Tv Til Et

Video: Sådan Tilsluttes Flere Tv Til Et
Video: Klima 2020 - et år i det grønne tegn - TV-Ishøj 2024, April
Anonim

Hvis du kun har et kabel, men flere tv'er, er dette ikke et problem. Du kan bruge lidt trickery til at bruge et signal til flere modtagere.

Sådan tilsluttes flere tv til et
Sådan tilsluttes flere tv til et

Instruktioner

Trin 1

Køb en dedikeret splitter til at forbinde flere tv til et enkelt kabel. En splitter er en slags tee, der deler et koaksialkabel. Undersøg splitteren. I den ene ende har den kun en rede, på den anden - flere. Sæt kablet direkte i det ene stik. I andre skal du indsætte de forberedte ledninger med passende stik til at forbinde dem til tv. Du kan selv fremstille disse ledninger eller købe dem fra enhver elektronikbutik.

Trin 2

Køb en ekstra splitter, hvis du bruger modtageren til at få adgang til satellitkanaler. Vær opmærksom på, hvilken kanal der bruges til at forbinde modtageren til tv'et. For at slutte flere tv til et enkelt kabel skal du bruge en splitter med VGA- eller DVI-stik. De er nu meget almindelige, så det vil ikke være svært at købe en sådan enhed. Som i det foregående tilfælde skal du slutte det originale kabel til splitterens indgangsstik, og fra dets udgange køre ledninger med de relevante stik til tilslutning af tv'er.

Trin 3

Brug om nødvendigt adaptere. DVI-, VGA- og HDMI-porte kan forbindes ved hjælp af specielle adaptere. Køb dem i den krævede mængde, og skift port. Bemærk, at brug af adaptere reducerer signalkvaliteten betydeligt.

Trin 4

Husk også, at hvis du tilslutter to tv'er til det samme kabel, så vises den samme kanal på begge tv'er. Du kan også bruge de ovennævnte splitters til at forbinde tv'er til din personlige computers grafikkortstik. Som i det foregående tilfælde modtager begge tv'erne det samme signal.

Trin 5

Hvis du vil se forskellige kanaler på forskellige tv'er, skal du gøre følgende. Tilslut et koaksialkabel fra en konventionel antenne til hvert tv-apparat i et af stikkene. I den anden skal du tilslutte kablet, der følger fra splitteren. Hvis det er nødvendigt, vil du være i stand til at skifte modtagefunktioner for antenne- / modtagerkanalerne.

Anbefalede: