Sådan Tilsluttes En Jordbaseret Antenne Til Modtageren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Jordbaseret Antenne Til Modtageren
Sådan Tilsluttes En Jordbaseret Antenne Til Modtageren

Video: Sådan Tilsluttes En Jordbaseret Antenne Til Modtageren

Video: Sådan Tilsluttes En Jordbaseret Antenne Til Modtageren
Video: How to install DVB T2 Terrestrial decoder | High definition Digital Terrestrial Receiver 2024, April
Anonim

For at konvertere et digitalt fjernsynssignal og overføre det til skærmen på en fjernsynsmodtager bruges en speciel enhed - en modtager eller dekoder. Sådanne systemer kan forbindes direkte til en antenne, til et kabel-tv-netværk og til computernetværk. Kvaliteten af billedet og lyden på tv'et afhænger af den korrekte forbindelse mellem modtageren og antennen.

Sådan tilsluttes en jordbaseret antenne til modtageren
Sådan tilsluttes en jordbaseret antenne til modtageren

Instruktioner

Trin 1

Brug en standardindgang (såkaldt F-stik) til at forbinde antennesystemet til modtageren. Nogle modeller af digitale modtagere har en højfrekvent udgang, der giver dig mulighed for at slutte en ekstra analog modtager til den samme antenne.

Trin 2

Når du bruger en modtager med to indgange, skal du forbinde to forskellige antennesystemer til hver modtagesti. Denne løsning forbedrer systemets samlede pålidelighed og eliminerer mulige fejl i signalmodtagelse. Den specificerede modtager giver normalt mulighed for at optage på en harddisk.

Trin 3

Hvis du bruger en hybridmodtagermodel (kabel / satellit eller jordbaseret / satellit), skal du tilslutte antennesystemerne for at adskille modtagestier, der har deres egne ind- og udgange.

Trin 4

Efter tilslutning af antennen til modtageren ved hjælp af en af følgende metoder, skal du indstille de grundlæggende parametre ved hjælp af softwaren. Vælg først den ønskede LO-frekvens fra listen, eller indtast værdien manuelt.

Trin 5

Sørg for, at modtageren har indbyggede kanalparametre. I dette tilfælde er der ikke behov for yderligere bestræbelser på at søge efter kanaler. Hvis de genererede kanallister ikke er i enhedens interne hukommelse, skal du udføre manuel indstilling under henvisning til den tekniske dokumentation, der fulgte med enheden.

Trin 6

Juster antennen, der er tilsluttet modtageren. Indstillingens nøjagtighed er angivet med specielle indikatorer på displayet, designet i form af grafiske objekter. Disse kan være søjler med variabel længde eller traditionel digital indikation. I nogle modeller kombineres parametrene Signal Quality og Signal Strength til en indikator.

Trin 7

I tilfælde af overtrædelser og svigt i signalmodtagelsen skal du igen kontrollere, at kablerne er korrekt tilsluttet de tilsvarende stik, og at kontakten er sikker på systemelementernes forbindelsespunkter. Ret om nødvendigt forbindelsesmanglerne. Brug ikke væsentlig fysisk indsats, når kablet installeres.

Anbefalede: