Sådan Oprettes En Jordbaseret Antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Jordbaseret Antenne
Sådan Oprettes En Jordbaseret Antenne

Video: Sådan Oprettes En Jordbaseret Antenne

Video: Sådan Oprettes En Jordbaseret Antenne
Video: Как установить Linksys EA2700 2024, Kan
Anonim

Jordbaserede antenner er billigere end satellit-antenner, og deres konfiguration er ikke vanskelig at manipulere. Det er nok at have en direkte synsvidde med sendecentret, en tv-signalforstærker af høj kvalitet og et godt tv-kabel. På vores lands territorium modtages de vigtigste kanaler for jordbaseret tv let af sådanne antenner.

Sådan oprettes en jordbaseret antenne
Sådan oprettes en jordbaseret antenne

Instruktioner

Trin 1

Vælg retningen til tv-sendecentret korrekt, og ret antennen mod den. Sigt mod en antenne, der har et smallere strålingsmønster, dvs. på UHF-serien og vælge den svageste kanal i den. Tag tv-kablet med den tykkeste centerkerne. Tilslut til en niveaumåler til en decimeterantenne, og mens du måler signalniveauet, find dens maksimale: for MB1 (1-5 kanal) - 74 dB, til MB2 (6-12 kanaler) - 60 dB, for UHF (21- 69 kanaler) - 50 dB. Hvis du ikke har en måler, skal du få et bedre billede. En defekt i billedet kan opstå på grund af utilstrækkeligt signalniveau, så vises "sne" på skærmen eller på grund af utilstrækkeligt højt signal / støj-forhold.

Trin 2

Juster niveauerne mellem intervallerne. Desværre er denne procedure praktisk talt umulig at undvære en måleenhed. Traditionelt accepteres det første interval ganske stærkt, og ofte skal en dæmper indføres i kredsløbet. På det andet bånd har kanal 8 (Rusland) et kraftigt signal, og dette kræver normalt installation af en afviser på kanal 8, den kan endda justeres. Brug det samme skema til at udjævne decimeterområdet ved hjælp af hakfiltre. I dette tilfælde har du muligvis brug for en UHF-forforstærker.

Trin 3

Derefter tilsluttes alle kabler med forberedte bånd til multibend (multi-input forstærker), hvor signalerne summeres, udlignes og forstærkes ved hjælp af rækkevidde-kontrolelementerne til det krævede niveau for tilførsel til netværket. Husk, at tv'et kræver 60dB til 90dB, og et signal, der forstærkes over 100dB, kan skabe intermodulation (overforstærkning). Som et resultat vises skygger i billedet, når billedet af den anden kanal eller "kryds" skinner igennem gennem en kanal. Når niveauerne er lavere, skal du ændre antennerne til kraftigere eller hæve dem højere.

Anbefalede: