Sådan Oprettes En Antenne Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Antenne Til Et Tv
Sådan Oprettes En Antenne Til Et Tv

Video: Sådan Oprettes En Antenne Til Et Tv

Video: Sådan Oprettes En Antenne Til Et Tv
Video: Sådan indlæser du dine tv-kanaler på dit Samsung TV 2024, April
Anonim

For at se tv har du brug for et tv-signal af høj kvalitet, hvilket betyder, at du har brug for en god antenne, der opfanger dette signal og sender det til dit tv. For at antennen skal fungere korrekt, skal den matches med et bestemt frekvensområde. Jo bedre din antenne er, og jo bedre den er lavet, jo lysere og bedre bliver tv-billedet på skærmen. Også antennens bølgeformimpedans skal matches med kablet. At lave en simpel antenne med egne hænder er ikke så svært.

Sådan oprettes en antenne til et tv
Sådan oprettes en antenne til et tv

Instruktioner

Trin 1

Lav en antenne af kobberbånd eller slanger. Til antennen kan du tage en hvilken som helst metalprofil - højfrekvente strømme forplantes i et tyndt lag af metaloverfladen. Metal kan være hvad som helst - du kan bruge kobber, bronze, stål, messing eller aluminium. Det vigtigste er, at denne del er jævn og glat. Da aluminium har tendens til at danne oxid, er kobber og messing de bedste antennematerialer.

Trin 2

Tilslut koaksialkablet til antenneelementerne og tæt forbindelserne med blødgjorte epoxyharpikser for at beskytte forbindelserne mod fugt.

Trin 3

Efter montering affedtes antennens overflade grundigt og males i flere lag for at forhindre metalkorrosion. Et godt materiale til maling er bilemalje eller nitroemalje.

Trin 4

Korrelér antennens karakteristiske impedans med kabelens karakteristiske impedans ved hjælp af en sløjfe. Hvor godt bølgeimpedanserne i kablet og antennen matches, afhænger af, hvor høj kvalitet og uafbrudt billedet på din tv-skærm bliver.

Trin 5

Find ud af den valgte kabels karakteristiske impedans, men tag ikke et kabel med en impedans på mindre end 75 ohm.

Anbefalede: