Sådan Tilsluttes GPRS Til Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes GPRS Til Beeline
Sådan Tilsluttes GPRS Til Beeline

Video: Sådan Tilsluttes GPRS Til Beeline

Video: Sådan Tilsluttes GPRS Til Beeline
Video: Jak podłączyć żyrandol do systemu FOX. Double Switch Wi-R2S2-P 2024, Kan
Anonim

Beeline-abonnenter kan få adgang til Internettet fra en mobiltelefon ved at indstille GPRS. Adgang til netværket er mulig til enhver tid, hvor der er en modtagelse. Opkald modtages uden afbrydelse på Internettet.

Sådan tilsluttes GPRS til Beeline
Sådan tilsluttes GPRS til Beeline

Instruktioner

Trin 1

Kontroller, om din mobiltelefon understøtter GPRS (dette er normalt angivet i instruktionerne). Aktivér tjenesten på den officielle hjemmeside "Beeline" eller ved at ringe * 110 * 181 #. Efter tilslutning af tjenesten skal du slukke og tænde telefonen igen, så den kan registrere sig i GPRS-netværket. Hvis du har brug for ubegrænset internet, skal du oprette forbindelse til den tilsvarende tjeneste til din basistarif.

Trin 2

For nogle telefonmodeller skal du oprette en ny GPRS-konto. Gå til telefonmenuen, og i afsnittet "Konti" skal du klikke på "Tilføj nyt". Angiv typen - "GPRS-data", indtast navnet på den nye forbindelse - Bee-gprs-internet. I linjen "Nye GPRS-data" markerer adgangspunktet - internet.beeline.ru, navn - beeline, automatisk tilladte opkald og grundlæggende godkendelse. Lad IP-adressen være tom. Deaktiver komprimering af data og overskrift. Gem dine indstillinger, og aktiver din nye konto.

Trin 3

For at få automatiske indstillinger skal du ringe til det gratis nummer 0880. Adgangskoden til at gemme de sendte oplysninger er 1234.

Trin 4

Brug din mobiltelefon som et modem ved at downloade og installere på din computer eller bærbare computer GPRS-Explorer - et program, der automatisk konfigurerer din telefon og computer (bærbar computer) til at få adgang til World Wide Web.

Anbefalede: