Sådan Tilsluttes GPRS MTS Til Telefonen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes GPRS MTS Til Telefonen
Sådan Tilsluttes GPRS MTS Til Telefonen

Video: Sådan Tilsluttes GPRS MTS Til Telefonen

Video: Sådan Tilsluttes GPRS MTS Til Telefonen
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

For at få adgang til Internettet på en mobiltelefon skal du bestille GPRS-indstillinger fra operatøren ved hjælp af specielle numre. Forresten er dette relevant ikke kun for MTS-abonnenter, men også for Beeline og MegaFon.

Sådan tilsluttes GPRS MTS til telefonen
Sådan tilsluttes GPRS MTS til telefonen

Instruktioner

Trin 1

Enhver klient fra MTS-firmaet kan bestille GPRS-indstillinger ved at besøge operatørens officielle hjemmeside. I et særligt afsnit skal du angive dit mobiltelefonnummer. Indstilling af de nødvendige indstillinger er også mulig gennem et opkald til 0876 (det er gratis) samt ved at sende en SMS-besked til det korte nummer 1234 (ingen tekst er nødvendig). Bemærk, at efter at have modtaget indstillingerne, skal du helt sikkert gemme dem.

Trin 2

Derudover leverer MTS-teleoperatøren den ubegrænsede internettjeneste. Det fungerer på basis af GPRS-kommunikation. Ved at forbinde det kan du få adgang til internettet fra din mobiltelefon eller bruge det som et modem. For at aktivere tjenesten skal du sende en gratis USSD-anmodning * 510 #. Der er også et SMS-center tilgængeligt på 510. Du kan sende beskeder til det døgnet rundt. Deres tekst skal indeholde et stort eller lille latinsk bogstav A. Virksomheden forsyner abonnenter med USSD-portalen * 111 * 404 # og Internet Assistant-systemet. Virksomhedens klient kan til enhver tid personligt kontakte kontaktcenteret eller teknisk supportcenter.

Trin 3

En anden teleoperatør, der også tillader sine abonnenter at aktivere en internetforbindelse baseret på GPRS, er Beeline. For at få automatiske indstillinger skal du ringe USSD-anmodningen * 110 * 181 # på tastaturet og trykke på opkaldstasten.

Trin 4

I MegaFon kan telefonindstillinger foretages gennem et opkald til abonnenttjenesten, som er tilgængelig ved at ringe til 0500 eller ved at kontakte operatørens kommunikationssalon personligt.

Anbefalede: