Sådan Tilsluttes Kameraet Til Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Kameraet Til Computeren
Sådan Tilsluttes Kameraet Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Kameraet Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Kameraet Til Computeren
Video: How to use your DSLR or mirrorless camera as a Zoom webcam #athome 2024, April
Anonim

Uanset hvor stor den fysiske hukommelse på dit kamera er, fyldes den før eller senere med video og stillbilleder. Der vil være behov for at rense det og overføre alt, hvad du fjernede, til din computers harddisk. Vi har brug for et specielt kabel og software. Alt dette er inkluderet i kamerasættet. Hvordan tilsluttes kameraet til computeren?

Sådan tilsluttes kameraet til computeren
Sådan tilsluttes kameraet til computeren

Instruktioner

Trin 1

Sæt det medfølgende kabel i kameraet. Hvis kameraet har en pc-tilslutningstilstand, skal du aktivere det.

Trin 2

Find det medfølgende USB-kabel, og tilslut det til enhver tilgængelig USB-port på din computer. Denne port findes på forsiden eller bagsiden af enhver moderne personlig desktop computer, undertiden endda begge dele. For bærbare computere kan USB-porte være placeret på siden eller på bagsiden.

Trin 3

Efter tilslutning af kablet til computeren begynder operativsystemet at genkende den nyligt tilsluttede enhed og starte guiden Ny hardware fundet. Hvis systemet beder om en installationsdisk, skal du indsætte den cd, der fulgte med kameraet, på cd-rom'en, som siger "USB Driver". Installationen tager mindre end et minut. Bekræft, at den er gennemført, ved at klikke på knappen "Udfør" i det sidste vindue i installationsguiden.

Trin 4

Derefter vises et nyt vindue på skærmen, som tilbyder muligheder for handlinger med dit kamera. Således vil det blive identificeret som en ny "flytbar disk". Vi anbefaler, at du straks kopierer billederne og gemmer dem i en ny eller eksisterende mappe på din pc's harddisk.

Anbefalede: