Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Musikcentret Til Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Musikcentret Til Computeren
Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Musikcentret Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Musikcentret Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Musikcentret Til Computeren
Video: Sådan checker du kvaliteten af bassen i dine højttalere 2024, April
Anonim

Mange mennesker bruger en computer som et musikcenter: med den kan du lytte til musik fra diske, downloade den fra gratis internetressourcer eller bare lytte til internetradio. I dette tilfælde kan du bruge hovedtelefoner, specielle eksterne computerhøjttalere eller indbyggede (i nogle bærbare modeller). En sådan grænseflade tilfredsstiller dog ikke ivrige musikelskere: Den perfekte lyd opnås kun, når du bruger professionelt musikudstyr. Derfor forbinder mange brugere højttalere fra musikcentret til deres computer.

Sådan tilsluttes højttalere fra musikcentret til computeren
Sådan tilsluttes højttalere fra musikcentret til computeren

Er det nødvendigt

en tulipanledning, der forbinder stereoanlægget med højttalere og en computer ("tulipan" er et almindeligt navn for denne grænseflade, alle sælgere af lydudstyr, computertilbehør og radiovarer kender det)

Instruktioner

Trin 1

Tulipanledningen kan købes i specialbutikker: på salgsstederne for computere, husholdningsapparater, elektriske og radioinstrumenter i nogle musikbutikker. Når du køber det, skal du kende mærket til dit musikcenter, da ledningsstikkene er valgt specifikt til dimensionerne på det musikalske udstyr.

Trin 2

Det er vigtigt at bemærke, at højttalerne ofte ikke er tilsluttet computeren, men musikcentret med tilsluttede højttalere. I dette tilfælde indsættes den ene ende af tulipanens ledning i indgangen til musikcentret (det er unikt for hver producent, dets placering afhænger af den specifikke model for musikcentret).

Trin 3

Det andet stik på tulipanledningen har en standardudgang: det samme som alle hovedtelefoner, computerhøjttalere osv. Det skal indsættes på et specielt sted på computeren designet til hovedtelefonindgangen. Når du bruger denne ledning, slukkes højttalerne, der er indbygget i din computer, automatisk.

Trin 4

Når musikcentret er tilsluttet computeren, skal du vælge en speciel funktion i optagermenuen, der giver dig mulighed for at afspille lyd fra eksterne enheder. Som regel er dette den samme knap, som lyden fra tv'et er tændt for. Nu kan du lytte til musik!

Anbefalede: