Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Musikcentret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Musikcentret
Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Musikcentret

Video: Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Musikcentret

Video: Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Musikcentret
Video: how to install sony music center !! sony music center app !! sony music center app equalizer 2024, Kan
Anonim

Undertiden har musikcentret ikke en MP3-funktion, men lommeafspilleren har det. Men i modsætning til musikcentret er afspilleren ikke i stand til at lyde højt. For at løse denne mangel skal du forbinde afspilleren og centret til hinanden.

Sådan tilsluttes afspilleren til musikcentret
Sådan tilsluttes afspilleren til musikcentret

Instruktioner

Trin 1

Kontroller først stereoanlægget for RCA-indgangsstik, der er mærket AUX eller PHONO på frontpanelet. Forveks dem ikke med hovedtelefon- eller mikrofonstik - ikke kun er de lavet til en anden standard, men de er designet til en anden.

Trin 2

Hvis du ikke finder sådanne stik, skal du forsigtigt dreje musikcentret med bagvæggen mod dig for ikke at rive kabler af. Du finder helt sikkert sådanne reder der. Forveksl dem ikke med andre stik, som også kan laves i henhold til RCA-standarden.

Trin 3

Tag nu dine uønskede hovedtelefoner. Skær lydudsendere fra dem. Køb to RCA-stik. Fjern ledningerne, der gik til lydgiveren. Et af parene består af farveløse (eller gule) og røde (eller orange) ledere, mens den anden har blå eller grøn i stedet for en rød eller orange leder. Tilslut alle farveløse eller gule ledninger til stikkets ringkontakter og de røde (orange) og blå (grønne) til stifterne.

Trin 4

Tilslut kablet til afspilleren og musikcentret. På sidstnævnte skal du vælge en tilstand kaldet AUX eller PHONO. Hvis den har flere indgange, kan de have betegnelserne AUX1, AUX2 og lignende. Når du søger efter en indgang, skal du indstille både afspilleren og midten til en lav lydstyrke. I fremtiden skal du indstille lydstyrken på afspilleren, så den midterste forforstærker ikke overbelastes, og juster den derefter fra midten.

Trin 5

For at forhindre, at spillerens batteri aflades, skal du slutte enheden til en speciel strømforsyning, der efterligner en USB-port. Du kan også bruge en strømforsynet USB-hub, der er tilsluttet enheden, men ikke tilsluttet computeren. Husk, at hvis afspilleren får strøm fra et batteri i stedet for et genopladeligt batteri, er det ikke tilladt at oplade sidstnævnte. Brug af musikcenteret i forbindelse med afspilleren udelukker ikke muligheden for at skifte det om nødvendigt til andre tilstande.

Anbefalede: