Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Tv'et

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Tv'et
Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Tv'et

Video: Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Tv'et

Video: Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Tv'et
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, April
Anonim

I dag bruger kun få mennesker en computer til at se film og foretrækker at se film på tv. Dette kræver en DVD-afspiller eller medieafspiller, som du nemt kan oprette forbindelse til dit tv.

Sådan tilsluttes afspilleren til tv'et
Sådan tilsluttes afspilleren til tv'et

Instruktioner

Trin 1

Når du køber en DVD-afspiller eller medieafspiller, skal du sørge for, at sættet indeholder de ledninger, du har brug for for at slutte afspilleren til tv'et. For moderne LCD-, LED- og plasma-tv-modeller er det bedst at bruge et HDMI-kabel til at forbinde til afspilleren - billed- og lydkvaliteten over en sådan forbindelse vil være så høj som muligt. For at slutte afspilleren til et CRT TV-apparat er et kabel med en "tulipan" -stikket egnet.

Trin 2

For at slutte afspilleren til tv'et skal du placere afspilleren langt nok til at oprette forbindelse til tv'et. Sæt det i en stikkontakt, og tilslut dit til dit tv ved hjælp af et HDMI- eller RCA-kabel. Stikkene til hver kabeltype vil være helt unikke, så det er simpelthen umuligt at forvirre og forbinde "den forkerte vej".

Trin 3

Tænd afspilleren og tv'et ved hjælp af fjernbetjeningerne, og på tv-fjernbetjeningen skal du trykke på knappen TV / AV eller Video. Nogle tv'er kan have mere end et videoelement. I dette tilfælde skal du bruge valgmetoden til at indstille det emne, du har brug for. Den vellykkede forbindelse er det billede, der leveres fra afspilleren. Oftest er dette en statisk menu. Det eneste, der er tilbage, er at vælge den handling, du har brug for i afspillerens menu og begynde at se.

Anbefalede: