Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Computeren
Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Afspilleren Til Computeren
Video: How to connect dvd player to computer |PC se dvd ko kaise jode | How to connect DVD player to laptop 2024, April
Anonim

Når afspilleren er tilsluttet en computer, er der stor sandsynlighed for, at den ikke er i stand til at "registrere" den. Der kan være flere grunde til dette, men vær ikke ked af det. Du skal bare roligt kontrollere alle mulige forbindelsesmuligheder.

Sådan tilsluttes afspilleren til computeren
Sådan tilsluttes afspilleren til computeren

Instruktioner

Trin 1

Chancerne er gode, at når spørgsmålet "hvordan du tilslutter afspilleren til en computer", ser du for langt ud, og det enkleste og mest effektive er bare at udskifte dit USB-kabel med et fungerende. Du kan købe et sådant kabel i enhver butik, der sælger komponenter til computere. Du kan slutte afspilleren til en computer enten via en standard USB (mini USB) eller gennem det kabel, der følger med afspilleren.

Trin 2

Det er muligt, at dit system simpelthen ikke kan finde en kompatibel driver til din enhed. Meget ofte opstår dette problem på systemer som Winodows eller Vista. For at løse det skal du bare gå online og downloade alle drivere, der er kompatible med dit system til standard USB-drev.

Trin 3

Måske er dit USB-stik defekt på din computer eller bare dårlig kontakt med dit USB-kabel. Prøv at slutte din afspiller til andre USB-porte eller portgrupper. For eksempel, hvis du for første gang tilsluttede din afspiller til porten på frontpanelet på din pc, så prøv at oprette forbindelse via porten på bagsiden af din pc. Alternativt kan du teste ydeevnen for din afspiller ved at slutte den til en anden computer eller bærbar computer. Således vil du helt sikkert sikre dig, at din afspiller fungerer, og problemet vil blive løst med, hvad der blev problemet i sin funktionsfejl.

Trin 4

Endelig er det muligt, at din afspiller har et problem med sin USB-port. I dette tilfælde har du intet andet valg end at kontakte den butik, hvor du købte afspilleren, medmindre du selvfølgelig stadig har en garanti for det. Hvis den passer til garantisagen, når du tjekker din afspiller, udskifter du den blot med en ny. Men hvis du ikke har nogen garanti, eller hvis garantiperioden er udløbet, skal du kontakte ethvert servicecenter.

Anbefalede: