Sådan Deaktiveres Taksten På Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Taksten På Beeline
Sådan Deaktiveres Taksten På Beeline

Video: Sådan Deaktiveres Taksten På Beeline

Video: Sådan Deaktiveres Taksten På Beeline
Video: Tricks OPERATØRER og TAKSTER hemmelige ingen kender! 2024, Kan
Anonim

Når du opretter forbindelse til en Beeline-mobiloperatør, udover den valgte takstplan, aktiveres et stort antal tjenester, for hvilke der opkræves et ekstra gebyr. Deaktivering af disse takstmuligheder giver dig mulighed for at spare penge på din telefons personlige konto.

Sådan deaktiveres taksten på Beeline
Sådan deaktiveres taksten på Beeline

Instruktioner

Trin 1

For at administrere de tilsluttede tjenester lancerede Beeline en speciel webgrænseflade, der giver dig mulighed for at se en liste over alle indstillingerne og udføre eventuelle handlinger på dem. Gå til virksomhedens officielle websted for at gå til din personlige konto. Klik på knappen "Personlig konto" øverst til højre på den side, der åbnes.

Trin 2

Hvis du ikke har et login og en adgangskode til systemet, skal du indtaste tastekombinationen * 110 * 9 # i indtastningstilstand for telefonnummer og derefter trykke på opkaldstasten. Om et par minutter modtager du en besked med dit login og din adgangskode for at indtaste.

Trin 3

I det næste vindue bliver du bedt om at indtaste en permanent adgangskode, der vil blive brugt, når du indtaster din personlige konto. Indtast den ønskede kombination, og klik på "Næste".

Trin 4

For at se listen over tilsluttede tjenester skal du vælge sektionen "Service Management". Flere blokke af information vises på skærmen. For at deaktivere en eller anden parameter i takstplanen skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for det unødvendige element og derefter klikke på knappen "Gem".

Trin 5

For at ændre takstplanen i vinduet Personlig konto skal du klikke på fanen "Tariffplaner". For at deaktivere din tarif skal du bare vælge en hvilken som helst anden takstplan fra listen på siden og klikke på knappen "Skift".

Anbefalede: