Sådan Deaktiveres Søgningen Efter MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Søgningen Efter MTS
Sådan Deaktiveres Søgningen Efter MTS

Video: Sådan Deaktiveres Søgningen Efter MTS

Video: Sådan Deaktiveres Søgningen Efter MTS
Video: MKS SGEN L V1.0 - TMC2208 UART install 2024, Kan
Anonim

"Søg" er inkluderet i pakken med yderligere tjenester, der leveres til abonnenter af MTS. Ofte er denne funktion som standard inkluderet i en af taksterne. For at undgå overbetaling kan du slå den fra.

Sådan deaktiveres søgningen efter MTS
Sådan deaktiveres søgningen efter MTS

Instruktioner

Trin 1

Ring * 111 * 12 # på din mobiltelefon, og klik på opkaldsknappen. En menu med alle aktuelt tilsluttede tjenester vises, blandt hvilke du finder “Søg”. Deaktiver denne funktion ved at følge instruktionerne på skærmen. Efter et stykke tid modtager du to SMS-beskeder: med en meddelelse om, at operatøren har accepteret applikationen og med en meddelelse om, at tjenesten er blevet afbrudt.

Trin 2

Deaktiver søgetjenesten via "Internet-assistent" på linket https://ihelper.mts.ru/selfcare/ på MTS-selskabets officielle hjemmeside. Du skal have en adgangskode for at logge ind, hvis du ikke har gjort det tidligere. For at gøre dette skal du ringe * 111 * 25 # på din mobiltelefon og følge systemets instruktioner. Efter et stykke tid modtager du en besked, der indeholder adgangskoden.

Trin 3

Log ind på "Internetassistent" ved at indtaste dit telefonnummer og din adgangskode i de relevante felter. Åbn fanen med listen over tilsluttede tjenester, find "Søg" blandt dem og deaktiver den. Du kan bruge denne menu i fremtiden og til at aktivere funktionen igen samt administrere andre tjenester fra denne mobiloperatør.

Trin 4

Ring til MTS-kontaktcenteret, hvis der ikke er nogen internetforbindelse. Ring til det korte nummer 0890 på din mobiltelefon. For at ringe fra en fasttelefon eller når du bruger numre fra andre mobiloperatører, skal du ringe til 8 800 333 08 90. Når du har oprettet en forbindelse til operatøren, skal du informere om, at du vil deaktivere søgetjenesten, forklarer årsagen til at afslå det og navngiv dine pasoplysninger. Operatøren afbryder tjenesten manuelt.

Anbefalede: