Sådan Tager Du Den Lovede Betaling På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tager Du Den Lovede Betaling På MTS
Sådan Tager Du Den Lovede Betaling På MTS

Video: Sådan Tager Du Den Lovede Betaling På MTS

Video: Sådan Tager Du Den Lovede Betaling På MTS
Video: Как взять обещанный платеж на МТС 2024, April
Anonim

I mangel af midler på din mobilkonto kan du tage den lovede betaling til MTS, som abonnent på denne operatør. For at gøre dette er det nok at ringe kun til en kommando, og du får igen mulighed for at foretage opkald i en bestemt periode.

Hvordan får man den lovede betaling på MTS?
Hvordan får man den lovede betaling på MTS?

Instruktioner

Trin 1

Ring * 111 * 123 # fra din mobiltelefon eller Connect Manager, og tryk på opkaldsknappen for at føre den lovede betaling til MTS. Derudover kan du bruge "Internet Assistant" på det officielle MTS-websted. Åbn sektionen "Betaling", og aktiver funktionen "Løftet betaling". Den tredje måde at aktivere tjenesten på er at ringe til det korte nummer 1113. Følg stemmeanvisningerne for at få muligheden for at foretage opkald på forhånd.

Trin 2

Du kan tage den lovede betaling på MTS i en eller anden størrelse. Hvis du vælger en forskud på mindre end 30 rubler, leveres tjenesten gratis. Hvis du ønsker at bruge en betaling på 30 rubler eller mere, debiteres yderligere 7 rubler fra din mobilkonto.

Trin 3

Beløbet på det forudbetalte beløb kan stige over tid, hvis abonnenten aktivt bruger mobiltjenester. Hvis dine månedlige omkostninger er mindre end 300 rubler, vil tilliden maksimalt være op til 200 rubler, fra 301 til 500 - op til 400 rubler, fra 501 - op til 800 rubler.

Trin 4

Abonnenter på alle takstplaner undtagen "MTS iPad", "Dit land" og "Gæst" kan modtage en tillidsbetaling på MTS. Samtidig skal abonnenten ikke betale for kommunikation gennem en udskudt betaling, bruge tjenesterne "Kredit" eller "På fuld tillid" og også have en anden aktiv lovet betaling.

Trin 5

For at kontrollere den aktive lovede betaling skal du ringe * 111 * 1230 # fra din mobiltelefon. Du kan også bruge "Internetassistent" eller ringe til 11131. Saldoen reflekteres i overensstemmelse med beløbet for den lovede betaling, der er angivet af abonnenten. For at betale det angivne forskud er det nok at genopfylde den personlige konto på enhver måde, der er praktisk for abonnenten. Både delvis og fuld tilbagebetaling af den udstedte betaling er tilladt.

Anbefalede: