Sådan Fjernes Tjenesten "Bip" MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Tjenesten "Bip" MTS
Sådan Fjernes Tjenesten "Bip" MTS

Video: Sådan Fjernes Tjenesten "Bip" MTS

Video: Sådan Fjernes Tjenesten
Video: Viaje METROTREN NOS (Chile) en tren ALSTOM XTRAPOLIS MODULAR XM02 | Ando en Tren 2024, Kan
Anonim

Mobiloperatører opretter konstant nye tjenester til deres abonnenter. En af dem er den betalte bip-tjeneste, som gør det muligt for den, der ringer op, at lytte til populære melodier i stedet for korte bip. Hvis du er træt af denne tjeneste, eller hvis den automatisk blev tilsluttet, er der flere måder at deaktivere den på.

Sådan slettes en tjeneste
Sådan slettes en tjeneste

Instruktioner

Trin 1

Indtast følgende kombination på tastaturet på din mobiltelefon: * 111 * 29 #, og tryk derefter på opkaldstasten. Denne servicemeddelelse er en kort kode for at deaktivere MTS "bip" -tjenesten. Hvis handlingen lykkes, modtager du en SMS, der bekræfter afbrydelsen af tjenesten.

Trin 2

Brug tjenesterne fra MTS Internet Assistant, hvis websted findes på: https://ihelper.mts.ru/selfcare/?button. Følg dette link, indtast dit telefonnummer og adgangskode i de angivne felter. Hvis du ikke har en adgangskode, skal du bruge tipene til at få den placeret på assistentens hovedside. Det kommer til din telefon via SMS.

For at indstille en adgangskode skal du ringe til kombinationen fra din telefon: * 111 * 25 # eller ringe til 1115 og følge instruktionerne fra autoinformatoren. Ved at indtaste din personlige konto i servicesektionen kan du deaktivere MTS "bip" -tjenesten.

Trin 3

Kontakt operatøren af referencetjenesten til mobilfirmaet MTS på det gratis nummer 0890. Fortæl os om din hensigt om at afvise "bip" -tjenesten. I tilfælde af at du slukker for det forkerte nummer, hvorfra du ringer, skal du fortælle pasoplysningerne for den abonnent, som du slukker for "bip".

Trin 4

Brug MTS-mobilassistentens tjenester. Ring til det korte nummer 0022 på tastaturet på din telefon. Følg trin-for-trin instruktionerne fra autoinformatoren, som hjælper dig med at deaktivere tjenesten "Bip".

Trin 5

Besøg den nærmeste MTS-cellulære salon. Kontakt en specialist for at få hjælp med en anmodning om at deaktivere tjenesten "Bip". For at udføre denne handling skal du give et telefonnummer og fremvise pas for den person, som telefonnummeret er registreret.

Anbefalede: