Sådan Annulleres Tjenesten "Bip" MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres Tjenesten "Bip" MTS
Sådan Annulleres Tjenesten "Bip" MTS

Video: Sådan Annulleres Tjenesten "Bip" MTS

Video: Sådan Annulleres Tjenesten
Video: Nye fysiske tester i Forsvaret 2024, Kan
Anonim

Tjenesten fra operatøren af kommunikationen "MTS" giver dig mulighed for at erstatte monotone bip med den melodi, du kan lide. Du kan også installere enhver ringetone eller sang fra den enorme samling af "Music Box". Du kan til enhver tid aktivere og deaktivere tjenesten "Bip" ved hjælp af specielle numre og tjenester.

Sådan annulleres en tjeneste
Sådan annulleres en tjeneste

Instruktioner

Trin 1

I tilfælde af at du har brug for at deaktivere tjenesten "GOOD'OK", skal du bruge din personlige konto eller "Internetassistent" (begge selvbetjeningssystemer findes på det officielle websted for firmaet "MTS"). Du kan også deaktivere tjenesten ved at ringe til et kort nummer * 111 * 29 #. Derudover er der en tjeneste kaldet "Mobile Assistant" til at administrere tjenester (for at bruge den, ring 111). Proceduren for deaktivering af selve "GOOD'OK" -tjenesten er gratis, men det er bedre at udføre den i slutningen af måneden (hvis du deaktiverer den først, forsvinder melodien, men pengene opkræves fra kontoen alligevel).

Trin 2

Abonnenter på denne operatør må ikke afvise tjenesten, men nægte at abonnere på en melodi. For at gøre dette er det nok at sende en SMS-besked fra din mobiltelefon med teksten "END space bar melody code". Derudover er en personlig konto tilgængelig for abonnenter. Du kan komme ind i det, hvis du går til webportalen for selve tjenesten www.goodok.mts.ru eller ved at ringe til abonnentens servicenummer 0550

Trin 3

Et stykke tid efter at tjenesten er blevet deaktiveret, kan du aktivere den igen. Dette vil være let at gøre. Du skal ringe til et af de numre, der er beregnet til opkald: 9505 eller 0550. Ud over dem er USSD-anmodningen * 111 * 28 # altid tilgængelig for dig samt en lignende kommando * 111 * 29 #.

Trin 4

Det allerede nævnte "Internet Assistant" -system findes til administration og redigering af tjenester. For at bruge det skal du gå til MTS-webstedet, finde fanen med samme navn (det er svært ikke at lægge mærke til det, fordi det er fremhævet med rødt) og klikke på det. Operatøren trækker 50 rubler og 30 kopecks fra din personlige konto for at forbinde "Gudok". Hver efterfølgende måned opdateres tjenesten, og pengene trækkes automatisk fra saldoen, hvis du ikke tidligere har deaktiveret "GOOD'OK" -tjenesten.

Anbefalede: