Sådan Annulleres Tjenesten "Weather" MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres Tjenesten "Weather" MTS
Sådan Annulleres Tjenesten "Weather" MTS

Video: Sådan Annulleres Tjenesten "Weather" MTS

Video: Sådan Annulleres Tjenesten
Video: How To Use Bixby 2024, Kan
Anonim

For at gøre det lettere for abonnenterne giver MTS information om vejret i morgen. Den tilsluttede tjeneste fornyes automatisk ugentligt, men om nødvendigt kan abonnenten afvise den.

Sådan annulleres tjenesten
Sådan annulleres tjenesten

Instruktioner

Trin 1

Tjenesten "Daily Weather Forecast" giver abonnenten mulighed for at modtage oplysninger om, hvad der sker uden for vinduet i den by, hvor SIM-kortet blev registreret. Hvis du af en eller anden grund beslutter at afvise denne service (f.eks. På grund af flytning til en anden by eller region), skal du bruge en af nedenstående muligheder. Ring f.eks. Til * 111 * 4751 # opkaldsknap på din mobil. Derefter deaktiveres tjenesten.

Trin 2

Du kan også fravælge den daglige vejrmeddelelse via SMS. Send en besked med nummeret 2 til det korte nummer 4741 **. I henhold til de oplysninger, der er offentliggjort på det mobile selskab MTS officielle hjemmeside, vil det være gratis at sende denne besked, hvis abonnenten er i hjemregionszonen. Hvis du er i national, international eller intranet roaming, skal du betale for en SMS-besked med en anmodning om at deaktivere tjenesten. Omkostningerne ved en besked i dette tilfælde afhænger af kommunikationsbetingelserne i roaming i henhold til din takst.

Trin 3

Hvis ingen af ovenstående metoder passer dig, kan du kontakte MTS-mobilabonnementsupporttjenesten ved at ringe til 0890. Dette kan gøres gratis, hvis vejrudsigten er deaktiveret.

Trin 4

Hvis du er en aktiv internetbruger, skal du slukke for vejrmeddelelser direkte på internettet. For at gøre dette skal du gå til webstedet https://wap.mts-i.ru, find afsnittet "Mine abonnementer". Find "Vejrudsigt" i den generelle liste over abonnementer, og deaktiver tjenesten. Forresten, på denne måde kan du oprette forbindelse eller frakoble flere flere tjenester fra denne mobiloperatør inden for infotainment-tilbudet "MTS-Info".

Anbefalede: