Sådan Deaktiveres Tjenesten "Weather Forecast"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Tjenesten "Weather Forecast"
Sådan Deaktiveres Tjenesten "Weather Forecast"
Anonim

Weather Forecast-tjenesten leveres af flere teleoperatører: MegaFon, MTS og Beeline. For nogle af dem kan det kaldes "Vejr". Abonnenter på hvert firma har flere måder at annullere tjenesten på.

Sådan deaktiveres tjenesten
Sådan deaktiveres tjenesten

Instruktioner

Trin 1

Kunder fra telekomoperatøren "MegaFon" til at deaktivere tjenesten kan ringe til en SMS-besked med teksten stop pp eller "stop pp" og derefter sende den til det korte nummer 5151. Du kan annullere "Vejrudsigten" helt gratis. Derudover vil en tjeneste kaldet "Mobile Abonnements" være nyttig. Betingelserne for dets anvendelse og forbindelsesmetoden er nemme at finde ud af ved at følge linket

Trin 2

For at annullere vejrudsigten skal en MTS-abonnent kontakte abonnenttjenesten ved at ringe til 0890 (opkaldet er gratis) eller til virksomhedens kommunikationssalon. Der er også en anden måde: ring en SMS-besked med tekst 2 og send den til 4147. USSD-anmodning * 111 * 4751 # er også tilgængelig for alle klienter.

Trin 3

For at deaktivere tjenester kan du bruge tjenesten "Internet Assistant". For at gøre dette skal du gå til MTS officielle hjemmeside og klikke på fanen med det relevante navn der. I feltet "Antal" skal du indtaste dit mobiltelefonnummer (kun i ti-cifret format). Indstil derefter en adgangskode ved at sende kombinationen * 111 * 25 # til operatøren eller ved at ringe til 1118. Når du er logget ind på systemet, skal du åbne menuen "Mine abonnementer". Takket være ham kan du se en liste over aktive abonnementer og fjerne dem, som du ikke længere har brug for.

Trin 4

Telekommunikationsoperatøren "Beeline" forsyner også sine abonnenter med et selvbetjeningssystem. Det er placeret på https://uslugi.beeline.ru. Gennem det er det let at administrere tjenester, inklusive "Weather". For at gå ind i denne tjeneste skal du ringe til USSD-kommandoen * 110 * 9 # på telefonens tastatur og trykke på opkaldsknappen. Et par minutter derefter modtager du en besked med dit login og midlertidige kodeord. Faktisk vil login være kendt af dig selv uden SMS, da det er et mobiltelefonnummer (det skal angives i ti-cifret format).

Anbefalede: