Sådan Tilføjes Kanaler Fra En Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Kanaler Fra En Parabol
Sådan Tilføjes Kanaler Fra En Parabol

Video: Sådan Tilføjes Kanaler Fra En Parabol

Video: Sådan Tilføjes Kanaler Fra En Parabol
Video: Dish Receiver Setting | Add New Satelite, Channel Tunning, Channel Favourite List, Lock Channels 2024, Kan
Anonim

Installation af en parabol åbner adgang til et stort antal tv-kanaler, hvis eksistens du aldrig engang havde forestillet dig eksisterede. Men hvad hvis den blandt de hundreder af kanaler ikke finder den, du har mest brug for? Det viser sig, at situationen kan rettes.

Sådan tilføjes kanaler fra en parabol
Sådan tilføjes kanaler fra en parabol

Instruktioner

Trin 1

Ikke det bedste med hensyn til materialeomkostninger, men en effektiv måde at øge antallet af tv-kanaler på er at tilføje endnu en plade. Fastgør den ekstra antenne ved siden af den eksisterende antenne, juster den og tilslut den lineære konverter til kontakten (disk), som driftsantennen er tilsluttet. På denne måde modtages det ekstra signal efter passende justering af dit tv.

Trin 2

Der er andre måder at øge antallet af satellitkanaler på. Når du har optaget signalet fra satellitten, skal du forsigtigt scanne den satellitsender (transponder), du har brug for, ved hjælp af modtageren.

Trin 3

Derefter skal du beslutte dig for den kanal, du er interesseret i, og de satellitter, der sender den. I Rusland modtager de fleste bækkener signaler fra Hotbird, Sirius og Amos. Der er en liste over kanaler på Internettet, som hver af dem sender - indstillet på den, du har brug for.

Trin 4

Find derefter satellitkanalindstillingerne i transponderlisten. Disse oplysninger er også tilgængelige på Internettet. Hvis søgningen efter den kanal eller satellit, du har brug for, ikke lykkedes, skal du indtaste følgende oplysninger i søgemaskinen: lingsat 4W eller 5E, 53E, 75E, 40E osv. Tabellerne på lingsat giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at oprette en kanal.

Trin 5

Gå derefter til tuner-menuen på din parabolantenn, og vælg det afsnit, hvor indstillingerne for satellithovedet og modtageren er placeret. Vælg den transponder, du har brug for, fra listen, eller tilføj en ny, som du fandt på Internettet ved hjælp af indstillingerne.

Trin 6

Derefter kan du begynde at scanne med fjernbetjeningen. I tilfælde af problemer kan du bruge tipene nederst på skærmen. Så en menu med flere scanningstilstande dukkede op foran dig - manuel, blind søgning, automatisk scanning osv. Hvis du aldrig har behandlet dette, skal du tænde for autosøgning og finde den ønskede kanal. Hvis det ikke lykkes, skal du indtaste indstillingerne for den krævede transponder i listen "manuelt" og genscanne.

Anbefalede: