Sådan Tilsluttes To Tv Til En Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Tv Til En Parabol
Sådan Tilsluttes To Tv Til En Parabol

Video: Sådan Tilsluttes To Tv Til En Parabol

Video: Sådan Tilsluttes To Tv Til En Parabol
Video: Canal Digital OnePlace intro video 2024, April
Anonim

Verden er gået langt ad fremskridt. Tidligere for kun få årtier siden kunne du kun drømme om et tv. I dag er det muligt at købe flere tv-apparater til en familie. Hvert tv har visse karakteristika til at modtage kanaler til udsendelse. En parabol giver mulighed for at modtage flere og flere kanaler. Du kan uafhængigt vælge kanalpakke, udsendelsesforhold, forbindelsessatellit til antennen. Derudover er det i dag muligt straks at forbinde to tv'er til en parabol. Du kan selv oprette en sådan forbindelse, hvis du har nogle ret enkle færdigheder i at arbejde med elektronik.

Sådan tilsluttes to tv til en parabol
Sådan tilsluttes to tv til en parabol

Er det nødvendigt

Satellitantenne (fad), Ku-band-konverter, modtager, kabel og valg af fadens monteringssted, primære færdigheder i at arbejde med elektronik

Instruktioner

Trin 1

Når vi beslutter at forbinde to tv'er til en parabol, er det værd at beslutte en kanalpakke. En af mulighederne er TRICOLOR. Den sender fra Eutelsat W4-satellitten i god transmission. Parabolantennen kan være 60 cm i diameter, forskudt type. Antennen er placeret lodret på den. Dette giver god signalmodtagelse.

Trin 2

Områdekonverter og modtager bruges til signalkonvertering. Det går fra en højere frekvens til en lavere frekvens. Når man beslutter at se krypterede kanaler, er det nødvendigt at installere ekstra udstyr - en dekoder. Modtageren forbinder direkte til tv'et via antenneindgangen.

Trin 3

Når du vælger et kabel, skal du være særlig opmærksom på dets kvalitet. Ikke værd at spare. Mængden af mistede data afhænger af signalets høje kvalitet. Det er værd at tage højde for udsendelsen på to tv på én gang. Den kan dirigeres fra et eller to stik.

Trin 4

Der er installeret to tunere på antennen. Muligheden for at forbinde hovederne på antennen er mulig. Til det skal du tilslutte en såkaldt dobbelt for at adskille signalet gennem "Switch". Han har normalt en antenneindgang og to tv-udgange.

Trin 5

Når du har udført alle operationerne, kan du indstille satellitinternet via antennen. Dens hastighed er meget højere end normalt.

Anbefalede: