Sådan Oprettes En Modtager Til En Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Modtager Til En Parabol
Sådan Oprettes En Modtager Til En Parabol

Video: Sådan Oprettes En Modtager Til En Parabol

Video: Sådan Oprettes En Modtager Til En Parabol
Video: TOOL - Parabola 2024, April
Anonim

Satellit-tv giver dig mulighed for at se programmer i meget høj kvalitet ved hjælp af specielle satellitmodtagere (tunere). For at kunne nyde programmering af høj kvalitet skal du dog først installere og konfigurere din hardware korrekt.

Sådan oprettes en modtager til en parabol
Sådan oprettes en modtager til en parabol

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - satellitantenne
  • - satellitmodtager.

Instruktioner

Trin 1

Kør kablet fra parabolantenne til modtageren, og tilslut det tilsvarende stik på bagpanelet, normalt mærket “IF Input” eller “LNB IN”. Tilslut derefter modtageren til videoindgangen på dit tv ved hjælp af Scart-stikket eller RCA-stikket. For ikke at tage fejl, prøv at forbinde video til det gule stik og lyden til sort og rød. Se bogstaverne bag på modtageren.

Trin 2

Tænd for modtageren. Se instruktionerne til dit TV for at indstille den rigtige kanal. Hvis du gør alt korrekt, vil du se et billede med modtagerens logo på skærmen. Her vises også en liste over satellitkanaler, som du har tilmeldt dig. Du kan normalt også hente listen op ved at trykke på "Menu" -knappen og derefter på "OK" -knapperne, som du finder på fjernbetjeningen til modtageren eller på enhedens frontpanel. Vælg det russiske sprog i indstillingerne, og indstil derefter de relevante parametre for tiden og outputvideosignalet. Hvis enheden beder om en PIN-kode, kan du prøve at indtaste kombinationen 1234 eller 0000.

Trin 3

Gå til menuen satellitindstillinger. Vælg den korrekte satellit, og vælg den relevante port. Dette er normalt DiSEqC. Fra instruktionerne til modtageren skal du finde ud af, hvilke indgange satellitomformerne er forbundet, og indstil derefter de relevante værdier i menuen. Scan satellitsignalet ved at trykke på den tilsvarende tast på fjernbetjeningen eller ved at vælge dette punkt i indstillingsmenuen. Bemærk, at moderne tv-modeller har mulighed for automatisk at scanne satellitsignalet og forskellige kanaler, så signaloverførslen kan starte straks efter valg af den relevante satellit. Husk at gemme dine indstillinger.

Anbefalede: