Sådan Betaler Du For Et MTS-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For Et MTS-modem
Sådan Betaler Du For Et MTS-modem

Video: Sådan Betaler Du For Et MTS-modem

Video: Sådan Betaler Du For Et MTS-modem
Video: ПОДКЛЮЧЕНИЕ РАЗОРВАНО МОДЕМ ИНТЕРНЕТ 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket er Internettet blevet meget populært blandt indbyggerne i Rusland. Det bruges derhjemme, på arbejde, på vej og på ferie. For at folk skal have mulighed for at få adgang til det globale netværk overalt i landet, har mobiloperatører udviklet og lanceret et bærbart modem til salg. For at bruge det skal du købe en enhed, for eksempel fra MTS-operatøren, et SIM-kort og vælge en takst. Saldoen på en personlig konto kan genopfyldes på forskellige måder.

Sådan betaler du for et MTS-modem
Sådan betaler du for et MTS-modem

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du finde ud af telefonnummeret på dit SIM-kort. Du kan se disse oplysninger i kontrakten om levering af kommunikationstjenester indgået med operatøren. Hvis dette ikke er muligt, skal du fjerne SIM-kortet fra modemmet og indsætte det i en almindelig mobiltelefon og derefter ringe til en ven eller sende en besked til dit telefonnummer.

Trin 2

Føj penge til din personlige konto ved hjælp af terminalen. For at gøre dette skal du besøge en cellulær salon eller en hvilken som helst butik, hvor betalingsmaskiner er installeret. På skærmen skal du vælge sektionen "Betaling for kommunikationstjenester", derefter klikke på emnet "MTS" og indtaste et ti-cifret telefonnummer. Indsæt pengene i regningsacceptoren, og bekræft betalingen. Inden for få minutter (undertiden timer) krediteres pengene til din personlige konto. Sørg for at beholde din kvittering.

Trin 3

Du kan også fylde din konto ved hjælp af et ekspresbetalingskort. Mobiloperatøren udsteder kort med følgende valører: 50, 100, 150, 300 og 500 rubler. Du skal bare slette beskyttelseslaget og indtaste den 15-cifrede kode. Før det skal du ringe til følgende kombination af tegn: * 111 * 155 #. Du kan også sende koden som en besked til 0850.

Trin 4

Hvis du har et bankkort, skal du fylde din personlige konto op ved hjælp af det. For at gøre dette skal du indsætte den i pengeautomaten, indtaste pinkoden. Vælg kommandoen "Betaling for tjenester", og klik derefter på "Kommunikationstjenester". Klik på "MTS" på listen, der vises, indtast telefonnummeret og betalingsbeløbet. Sørg for at beholde din kvittering.

Trin 5

Du kan også fylde din konto via det officielle websted for MTS-firmaet. For at gøre dette skal du gå til afsnittet om betaling for varer og tjenester, vælge kommandoen "Mobiltelefon". I menuen, der åbnes, skal du indtaste dit telefonnummer, angive beløb og metode til genopfyldning af din konto (Viza-kort). Klik på Næste. Indtast kortnummer, udløbsdato, navnet på bankkontoindehaveren og CVV2 / CVC2-koden. I slutningen skal du klikke på "Betal".

Trin 6

Du kan fylde din konto på mobiloperatørens "MTS" kontor eller i et firma, der er dets forhandler. Du skal have et personligt kontonummer eller telefonnummer med dig.

Anbefalede: