Sådan Betaler Du For Market Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For Market Android
Sådan Betaler Du For Market Android

Video: Sådan Betaler Du For Market Android

Video: Sådan Betaler Du For Market Android
Video: Sådan betaler du med check-in-funktion | Dankort app 2024, Kan
Anonim

For at købe applikationer og spil i Android Market bruges Google Checkout-systemet, hvilket sikrer den maksimale betalingshastighed og et højt beskyttelsesniveau. Betaling kan kun foretages med et Visa- eller MasterCard-bankkort. Hver applikation købes i kun et trin, det er nok at specificere dine egne bankoplysninger.

Sådan betaler du for Market Android
Sådan betaler du for Market Android

Er det nødvendigt

  • - Android-enhed
  • - Bank kort.

Instruktioner

Trin 1

Gå til Market på din Android-enhed (i nyere versioner af operativsystemet kan det kaldes Play Store). Log ind på din Google-konto, hvis den ikke automatisk blev logget ind.

Trin 2

Brug søgningen eller listen over kategorier til at vælge den applikation, du vil købe, og gå til dens side.

Trin 3

Klik på knappen Køb. Du bliver bedt om at vælge en betalingsmetode på skærmen. I feltet "Betal med" skal du vælge metoden "Tilføj et kreditkort" og klikke på OK.

Trin 4

På den skærm, der åbnes, skal du indtaste bankkortoplysningerne, nemlig nummer, udløbsdato, CVC-kode og navnet angivet på det. Du bliver også bedt om at indtaste land- og placeringskoordinaterne, nemlig postadressen og telefonnummeret. Når du har indtastet alle data, skal du klikke på knappen "Gem".

Trin 5

Hvis alle oplysninger er indtastet korrekt, viser skærmen det beløb, der er klar til debitering. Accepter Android Market brugsbetingelser ved at markere det relevante felt og derefter klikke på Køb.

Trin 6

Hvis tilbagetrækningen var vellykket, vises meddelelsen “Købt” på applikationssiden. Hvis hjælpeprogrammet ikke begynder at installere automatisk, skal du klikke på denne knap og vente, indtil installationen er afsluttet.

Trin 7

Efter købet debiteres det angivne beløb fra din bankkonto, og du får permanent adgang til at downloade og installere applikationen. Hvis programmet fjernes, kan du altid geninstallere det uden at skulle betale igen.

Anbefalede: