Sådan Oprettes Internet På Samsung

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internet På Samsung
Sådan Oprettes Internet På Samsung

Video: Sådan Oprettes Internet På Samsung

Video: Sådan Oprettes Internet På Samsung
Video: Как на САМСУНГЕ РАЗДАТЬ ИНТЕРНЕТ/РАЗДАТЬ WI-FI НА ТЕЛЕФОНЕ SAMSUNG/Раздача интернета ANDROID ТЕЛЕФОН 2024, April
Anonim

For at kunne bruge det mobile internet skal abonnenter på de største mobiloperatører bestille og gemme specielle indstillinger. Din telefonmodel betyder ikke noget her, da indstillingerne fungerer det samme på telefoner af forskellige mærker.

Sådan oprettes internet på Samsung
Sådan oprettes internet på Samsung

Instruktioner

Trin 1

Så uanset mobiltelefonmodellen kan Megafon-abonnenter til enhver tid bestille automatiske internetindstillinger. De kan gøre dette på hovedsiden på virksomhedens officielle hjemmeside (først skal du klikke på fanen "Telefoner" og derefter på "Internet-, GPRS- og WAP-indstillinger"). Derefter skal du udfylde den anmodningsformular, der vises.

Trin 2

Der er en anden måde, hvorpå det er muligt at oprette Internettet på din telefon - dette er ved at sende en SMS-besked. Indtast teksten "1", hvis du har brug for at bestille internetindstillinger, "2", hvis du har brug for WAP-indstillinger, og "3", hvis du også vil konfigurere mms. Derudover er numre 05190 og 05049 tilgængelige for opkald til Megafon-abonnenter.

Trin 3

Glem ikke abonnentens servicenummer 0500, der kan nås fra en mobiltelefon, og 502-5500, som er beregnet til opkald fra fastnet. Også medarbejdere i virksomheden og konsulenter i "Megafon" kommunikationssaloner er altid klar til at hjælpe abonnenter.

Trin 4

MTS-netværksbrugere har også flere numre til bestilling af internetindstillinger. For eksempel. kortnummer 0876, som du kan ringe til (opkaldet er gratis) eller nummer 1234, forudsat at du sender SMS-beskeder (uden tekst). MTS-abonnenter kan bestille indstillinger, som i Megafon, direkte på operatørens officielle hjemmeside (til dette behøver de kun at indtaste deres mobiltelefonnummer i et specielt felt).

Trin 5

Beeline-operatøren tilbyder sine abonnenter to typer internetforbindelse (via GPRS og også uden den). Hvis du vælger den første type forbindelse, skal du ringe til USSD-nummer * 110 * 181 # på tastaturet på din telefon. For at få den anden type indstillinger skal du bruge kommandoen * 110 * 111 #.

Anbefalede: