Sådan Oprettes Internet På En Samsung-mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internet På En Samsung-mobiltelefon
Sådan Oprettes Internet På En Samsung-mobiltelefon

Video: Sådan Oprettes Internet På En Samsung-mobiltelefon

Video: Sådan Oprettes Internet På En Samsung-mobiltelefon
Video: Как на САМСУНГЕ РАЗДАТЬ ИНТЕРНЕТ/РАЗДАТЬ WI-FI НА ТЕЛЕФОНЕ SAMSUNG/Раздача интернета ANDROID ТЕЛЕФОН 2024, Marts
Anonim

Internetforbindelsen på en Samsung-mobiltelefon vil være den samme som på enhver anden telefon. Du skal bare bestille automatiske indstillinger fra en teleoperatør og gemme dem.

Sådan oprettes internet på en Samsung-mobiltelefon
Sådan oprettes internet på en Samsung-mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

For sine abonnenter har teleoperatøren "MegaFon" oprettet en særlig tjeneste, der giver dig mulighed for at bestille automatiske internetindstillinger døgnet rundt. Denne service findes på virksomhedens officielle hjemmeside. Først skal abonnenten gå til hovedsiden, vælge fanen "Telefoner" og derefter klikke på kolonnen "Internet-, WAP- og GPRS-indstillinger". Så snart alle de nødvendige handlinger er afsluttet, vises en anmodningsformular på skærmen. Det skal udfyldes og sendes.

Trin 2

MegaFon-abonnenter kan dog bruge en anden metode til at oprette deres internetforbindelse. Den består i at sende en SMS-besked til det korte nummer 5049. Glem ikke at angive nummeret 1 i teksten samt tallene 2 eller 3, hvis du også har brug for WAP-, MMS-indstillingerne. Ud over dette nummer leverer operatøren to mere, de er beregnet til opkald: 05049 og 05190.

Trin 3

Enhver kunde hos MegaFon kan også kontakte abonnenttjenesten ved at ringe fra sin mobiltelefon til det korte nummer 0500. Hvis du kun har en fasttelefon til din rådighed, skal du bruge nummeret 5025500. For alle spørgsmål af interesse kan abonnenter på denne operatør kl. når som helst konsultere kommunikationssalon eller teknisk support.

Trin 4

Kunder fra MTS-teleoperatøren kan sende en SMS uden tekst til 1234 eller ringe til 0876. Begge numre er helt gratis, abonnenten kan bruge dem når som helst.

Trin 5

Forresten er det i MTS også muligt at bestille automatiske internetindstillinger via virksomhedens hjemmeside. For at gøre dette skal du klikke på den relevante fane og indtaste dit mobiltelefonnummer i det felt, der vises.

Trin 6

Beeline-kunder kan oprette forbindelse til Internettet ved hjælp af to USSD-numre. Den første af dem er tallet * 110 * 181 #, og den anden er * 110 * 111 #.

Anbefalede: