Sådan Oprettes Internet På SmartS-netværket På Samsung

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internet På SmartS-netværket På Samsung
Sådan Oprettes Internet På SmartS-netværket På Samsung

Video: Sådan Oprettes Internet På SmartS-netværket På Samsung

Video: Sådan Oprettes Internet På SmartS-netværket På Samsung
Video: Samsung Smart TV: How to Connect to Internet WiFi (Wireless or Wired) 2024, April
Anonim

I Samsung-mobiltelefoner konfigureres internettet ved at indtaste oplysninger i forbindelsesprofiler. Du kan enten ændre indstillingerne til de ønskede selv eller bestille dem fra operatøren.

Sådan oprettes internet på SmartS-netværket på Samsung
Sådan oprettes internet på SmartS-netværket på Samsung

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at GPRS-internettjenesten er aktiveret for dit nummer. For at gøre dette skal du ringe anmodningen ved at ringe * 109 #. Normalt er det forbundet som standard ved registrering af en abonnent. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger USSD-anmodningssystemet, skal du kontakte teknisk supportpersonale ved at ringe til 111 eller et andet nummer, der er angivet i dokumenterne, når du registrerer et SIM-kort. Antallet kan variere afhængigt af din region. Du kan også bede operatøren om at sende automatiske internetindstillinger til dit nummer.

Trin 2

Fra menuen på din Samsung-telefon skal du gå til indstillingerne for profilen til internetforbindelse. Du vil se flere positioner, nogle af dem har muligvis allerede internetindstillinger fra andre operatører. Afhængigt af enhedens model kan du få adgang til indstillingerne fra menuen til telefonforbindelsesegenskaber. Vælg en forbindelsesprofil, der ikke er optaget af indstillingerne, og navngiv den "SMARTS Internet". Angiv værdien internet.smarts.ru i adgangspunktet, lad login- og adgangskodefelterne være tomme.

Trin 3

Klik på din profil for at fremhæve den, åbn genvejsmenuen og indstil den som standardforbindelse, hvis det er nødvendigt. Genstart din mobiltelefon, så internetindstillingerne træder i kraft.

Trin 4

Du kan også bruge en alternativ måde at få internetindstillingerne til SMARTS-operatøren på, f.eks. Når du sender en SMS-besked til 123, modtager du et automatisk svar på din besked, der indeholder WAP-, GPRS- og MMS-indstillingerne. Vælg blandt dem GPRS-indstillingen, og anvend den som en profil for standardforbindelsen, mens du bruger adgangskoden 0000.

Trin 5

Bemærk, at internetadgang også er tilgængelig via WAP, men du skal ikke gøre dette, hvis du kan oprette forbindelse via en internetprofil.

Anbefalede: