Sådan Oprettes En Rainbow TV-modtager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Rainbow TV-modtager
Sådan Oprettes En Rainbow TV-modtager

Video: Sådan Oprettes En Rainbow TV-modtager

Video: Sådan Oprettes En Rainbow TV-modtager
Video: Oriel 421D и 421UD - обзор топовых ресиверов DVB-T2/C от Oriel 2024, Kan
Anonim

Et sæt satellit-tv gør det muligt at modtage et signal af høj kvalitet fra tv-programmer i hele satellitets dækningsområde. Især modtages signalet fra ABS 1 75e-satellitten, hvorfra Raduga-tv-udbyderen sender, overalt i Rusland og SNG-landene. For at gøre dette er det nok at have en parabol med en diameter på 90 cm, en tuner med et CI-stik eller et Irdeto 2-modul, en Ku-bånds lineær konverter og et adgangskort. Det er ikke svært at opsætte modtageren, det kan du nemt selv.

Sådan oprettes en Rainbow TV-modtager
Sådan oprettes en Rainbow TV-modtager

Instruktioner

Trin 1

Installer parabolantenne i haven, på væggen eller taget af huset, så der i retning af ABS1 75e-satellitten ikke er forhindringer for signalmodtagelse, såsom høje træer eller høje bygninger. Brug webstedet til at bestemme rotationen og højden af bækkenet www.dishpointer.com

Trin 2

Tilslut koaksialkablet fra Ku-båndets lineære konverter til satellitmodtageren til LBN-stikket. For at modtage signalet fra Raduga TV-udbyderen skal det have et modul til afkodning af signalet i Irdeto 2-systemet eller en kortlæser (CI-slot) for at installere et adgangskort i det.

Trin 3

Tilslut modtageren til dit tv. Tænde den. Opret f.eks. En World Vision-satellittuner, der anbefales af Raduga TV-udbyderen. For at gøre dette skal du trykke på knappen "Menu" på modtagerens fjernbetjening. Gå til fanen Brugerpræference. Foretag dit valg ved at klikke på OK. Klik på knappen "Højre" og vælg det menusprog, der vises i fremtiden. Klik på OK. På linjen "Menu" skal du vælge linjen "Installation". Tryk på OK-knappen, og indtast fabrikskoden 0000 i pop op-vinduet, der vises. Tryk på OK-knappen.

Trin 4

Tryk på knappen "Højre", og indstil antennen til at modtage fra transpondere 12548 og 12610, polarisering - lodret (v), strømningshastighed - 22000. Skalaen i indstillingsvinduet viser kvaliteten og signalstyrken i procent. Hvis disse parametre ikke er nok, skal du justere parabolantenne ved langsomt at flytte den til venstre og højre. Når det maksimale signal vises, skal du rette det.

Trin 5

Hvis transponderne ikke er indtastet, eller hvis deres parametre er ændret, skal du indtaste deres værdier manuelt. Tryk på den blå knap og scan kanalerne. Følg den samme procedure, når du tilføjer en ny transponder. Gå ned til bundlinjen og søg efter programmer.

Anbefalede: