Sådan Oprettes En Kinesisk Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Kinesisk Parabol
Sådan Oprettes En Kinesisk Parabol

Video: Sådan Oprettes En Kinesisk Parabol

Video: Sådan Oprettes En Kinesisk Parabol
Video: Sådan oprettes en COS konto 2024, Kan
Anonim

En parabol er et sæt enheder, der giver dig mulighed for at indstille dit tv til at modtage satellitkanaler. De mest almindelige er paraboliske antenner. De findes i forskellige typer og størrelser, der hovedsageligt bruges til modtagelse af satellit-tv, radioudsendelser og forbindelse til internettet.

Sådan oprettes en kinesisk parabol
Sådan oprettes en kinesisk parabol

Er det nødvendigt

satellitantenne

Instruktioner

Trin 1

Brug følgende metoder til at installere og indstille din kinesiske antenne. For det første kan du lave et specielt L-formet stativ til det, fastgøre det på væggen og fastgøre antennen til det. Dette sikrer større pålidelighed af beslagene, stabilitet og let justering. Men der er også ulemper: at stille sig er en ret besværlig proces. Alternativt kan du montere antennen direkte på væggen ved hjælp af stativringen og klemmerne.

Trin 2

Saml antennen, placer den på en vandret platform, og indstil satellitten for maksimal kvalitet. Her er det nødvendigt at være mest opmærksom på konverteren, da det ikke er let at komme tæt på den på væggen. Bor et hul på væggen med et hul, 12 mm i diameter, 70 dybt.

Trin 3

Bor i midten af den fremtidige armatur. Sæt et plaststik i hullet, og skru en skrue (10 x 140 mm) ind. Skru et kabelstykke til konverteren, løft antennen til det ønskede sted, læg først skinnen på den centrale skrue. Pres den mod væggen med en plade og læg den på skruen med det midterste hul. Træk den derefter op mod væggen med en møtrik.

Trin 4

Indstil vinklen såvel som retningen til satellitten med øjet ved at hæve og sænke pladereflektoren ved at dreje på skrueaksen. Skift retning ved at korrigere længden på den teleskopiske arm. Antenneforindstillingsdata kan komme til nytte her, da hvis du kender den nøjagtige retning til satellitten, er det lettere at finde dem fra væggen.

Trin 5

Derefter bores huller i væggen, og derefter fastgøres antennen ved hjælp af standardsættet til beton. I tilfælde af at fastgøre antennen til en slagteblok eller mursten, køb mere autentiske fastgørelseselementer, fordi native kan vise sig at være kort. Hvis du konstant skal installere antenner, skal du fjerne skruepladen, når du har fastgjort ringene med fastgørelseselementer - de kan komme til nytte i fremtiden.

Anbefalede: