Sådan Kontrolleres Kontoen Mts Connect

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Kontoen Mts Connect
Sådan Kontrolleres Kontoen Mts Connect

Video: Sådan Kontrolleres Kontoen Mts Connect

Video: Sådan Kontrolleres Kontoen Mts Connect
Video: Как принять квартиру у застройщика? Ремонт в НОВОСТРОЙКЕ от А до Я. #1 2024, Kan
Anonim

Hver bruger af "MTS Connect" -tjenesten har fra tid til anden behovet for at kontrollere saldoen på den aktuelle konto. Der er flere måder at udføre denne handling på. Du skal bare vælge den mest bekvemme.

Sådan kontrolleres kontoen mts connect
Sådan kontrolleres kontoen mts connect

Instruktioner

Trin 1

Tænd din personlige computer eller bærbare computer, og start MTS Connect-softwaren. Find sektionen "Kontostyring" i menulinjen, og start den. Der åbnes et vindue, hvor du skal klikke på knappen "Kontroller balance". En lille sms vises til venstre med oplysninger om kontosaldoen. Ligevægten kan også bestemmes gennem feltet "Indtast USSD-kommando", som angiver kombinationen * 100 #.

Trin 2

Tryk på "Send" -knappen, og inden for få sekunder vil du modtage et svar i form af en tekstbesked om mængden af midler på din konto i "MTS Connect" -tjenesten. En anden måde at bestemme balancen gennem dette program er forbundet med knappen "Opkald" i menulinjen.

Trin 3

Klik på det, og indtast nummeret 11111 (fem enheder), og tryk derefter på Enter eller den tilsvarende knap i programmet. Som et resultat vil du modtage en stemmemeddelelse om saldoen, så det er at foretrække at tænde computerlyden.

Trin 4

Fjern SIM-kortet fra modemet til "MTS Connect" -tjenesten, hvis det ikke er muligt at kontrollere saldoen ved hjælp af en computer. Indsæt kortet i din mobiltelefon, og tænd det. Ring til kommandoen for at kontrollere kontoen * 100 #, og tryk på opkaldsknappen. En systemmeddelelse om den aktuelle saldo vises på skærmen. Du kan også ringe til 11111 (fem enheder) og lytte til stemmemeddelelsen.

Trin 5

Gå til menuen på din telefon, og find afsnittet "MTS-info" eller "MTS-tjenester", gå til punktet "MTS Services" og klik på kommandoen "Balance". Som svar modtager du en gratis SMS-besked med de relevante oplysninger.

Trin 6

Gå til den officielle hjemmeside for mobiloperatøren "MTS" på linket https://www.mts.ru, hvor du logger ind på "Personlig konto". For at modtage adgangskoden til denne tjeneste skal du indsætte MTS Connect SIM-kortet i din telefon og derefter ringe * 111 * 25 # eller ringe til det korte nummer 1115. Denne service er gratis.

Trin 7

Hvis du ikke kan huske hendes nummer, skal du ringe til kommandoen * 111 * 0887 # eller ringe til det korte nummer 0887. Indtast kortnummeret og adgangskoden i loginformularen "Personlig konto". Log ind og gå til afsnittet "Balance".

Anbefalede: