Sådan Kontrolleres Saldoen På MTS Connect

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Saldoen På MTS Connect
Sådan Kontrolleres Saldoen På MTS Connect

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På MTS Connect

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På MTS Connect
Video: МТС "Коннект-4" CPE LTE Wi-Fi-роутер 2024, Kan
Anonim

MTC Connect 3G-tjenesten tilbyder stabil adgang til Internettet via trådløse datatransmissionskanaler. Takket være teknologien fra 3. generation af kommunikation får abonnenter mobil og hurtig adgang til Internettet samt muligheden for at være online i hele området uden at miste forbindelsen.

Sådan kontrolleres saldoen på MTS Connect
Sådan kontrolleres saldoen på MTS Connect

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere tjenesten "MTC Connect 3G" skal du have en personlig computer eller bærbar computer. Gør dig fortrolig med vilkårene for brug af tjenesten og underskriv en aftale med MTS i et af MTS showrooms og køb et CDMA-modem der. Kontroller dækningsområdet for denne trådløse kanal i dit område.

Trin 2

Ved indgåelsen af kontrakten vil en medarbejder i MTS-firmaet give dig en startpakke med et RUIM-kort samt den nødvendige software. Indsæt derefter RUIM-kortet i modemmet og tilslut det til en personlig computer eller bærbar computer.

Trin 3

Installer den relevante software, og aktiver 3G-internetadgang. Som regel gøres dette automatisk, du skal bare acceptere systemanmodningen og klikke på "Næste". Hvis den automatiske installation ikke starter, skal du åbne den flytbare disk og vælge "autorun" -filen. Enig med systemet i at installere filen og vælg / angiv en placering på din harddisk.

Trin 4

Der er et afsnit "Kontostyring" i modemindstillingerne, hvor du kan kontrollere den aktuelle. Klik på firmaikonet "Eggs" MTS på skrivebordet og åbn modemgrænsefladen.

Trin 5

Gå til afsnittet "Kontostyring" og åbn "Balancekontrol". Bemærk, at balanceanmodningen kun er mulig, når internetforbindelsen er afbrudt.

Trin 6

Du kan også kontrollere saldoen på MTS-webstedet i afsnittet "Internetassistent" ved at klikke på linket https://ihelper.mts.ru/selfcare/ samt ved at ringe til telefonnummeret på abonnenttjenesten (495) 7660166

Trin 7

For at ringe fra en mobiltelefon - 0890. Du kan sende nummeret "11" i en SMS-besked til nummeret "111". I retur-sms'en modtager du oplysninger om din saldo.

Anbefalede: