Sådan Oprettes En Antenne Til En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Antenne Til En Mobiltelefon
Sådan Oprettes En Antenne Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Oprettes En Antenne Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Oprettes En Antenne Til En Mobiltelefon
Video: Молодящая Мужская стрижка на редкие волосы Пошагово дома | Стрижка для лысеющих мужчин 2024, April
Anonim

Er antennen på din mobiltelefon for svag, og er du ikke tilfreds med signalmodtagelsen? Dette sker, hvis du bor i et landdistrikt langt fra repeateren. Eller - hvis du bor i en by, men nærliggende højhuse slukker signalet delvist. Situationen hjælper med at rette den sædvanlige bilantenne, hævet over taget af dit hus. Antennen kan laves med dine egne hænder.

Sådan oprettes en antenne til en mobiltelefon
Sådan oprettes en antenne til en mobiltelefon

Nødvendig

  • -tænger eller en almindelig kniv
  • -tang
  • - loddejern med lodde
  • -et stykke tv-antennekabel
  • -et stykke kobbertråd
  • -Kinesisk (eller ikke sådan) mobiladapter

Instruktioner

Trin 1

Tag en krympetang eller en almindelig kniv, en tang, et loddejern med lodde, et stykke tv-antennekabel, et stykke af en hvilken som helst kobbertråd, en kinesisk (eller ikke så) mobiltelefonadapter (du kan købe den på markedet for 200-300 rubler), lidt tålmodighed og fem til ti minutters fritid.

Trin 2

Brug en kniv til at fjerne enden af antennekablet. Ser du, der er en "kerne" i midten og kobberfletning på siderne? Pas på ikke at beskadige kappen eller kernen, når du stripper. Du skal bruge den anden ende af kablet for at oprette forbindelse til et telefonsæt.

Trin 3

Arm dig med et loddejern og en hvilken som helst diameter af kobbertråd 8, 2 cm lang. Lod kobbertråden til kernen. Prøv at lodde, så hele strukturen ikke falder fra brisen. Ledningen loddet til kernen skal være lodret og "vendt" opad. Lod den nøjagtige samme ledning til kappen på antennekablet. Ledningen loddet til fletningen skal pege lige ned.

Trin 4

Fastgør begge ledninger til en træbase for at give strukturen styrke og stivhed, isoler de steder, hvor ledningerne er loddet til antennekablet.

Trin 5

Vær særlig opmærksom på ikke at røre ved kernen og fletningen eller ledningerne loddet til dem. Hvis de lukker, kan din telefon muligvis mislykkes.

Trin 6

Fastgør en træbase med kobbertråde på husets tag så højt som muligt, og tilslut den modsatte ende af antennekablet til dit telefonsæt ved hjælp af en adapteradapter

Trin 7

Når du fastgør, skal du igen være opmærksom på, at kobbertrådene er placeret lodret, og kablet, der er forbundet med dem, er vandret i krydset.

Anbefalede: