Sådan Tilsluttes En Ekstern Tv-tuner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Ekstern Tv-tuner
Sådan Tilsluttes En Ekstern Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes En Ekstern Tv-tuner

Video: Sådan Tilsluttes En Ekstern Tv-tuner
Video: НОВИНКА! MECOOL KT1 ГИБРИДНЫЙ ТВ БОКС НА АНДРОИД ТВ 10 С DVB-T/T2/C ТВ ТЮНЕРОМ ОБЗОР 2024, April
Anonim

Nogle brugere foretrækker at bruge en computer til at se tv-kanaler. Du kan tilslutte IP-TV-funktionen eller installere en TV-tuner, der giver dig mulighed for at tilslutte en TV-antenne til systemenheden.

Sådan tilsluttes en ekstern tv-tuner
Sådan tilsluttes en ekstern tv-tuner

Instruktioner

Trin 1

Alle tv-tunere er opdelt i to grupper: intern og ekstern. Interne tunere tilsluttes et PCI-stik på bundkortet. De er nyttige, hvis du planlægger at bruge TV-tuneren ofte. Et andet særpræg er, at en sådan tuner ikke er egnet til bærbare computere.

Trin 2

Eksterne tv-tunere er alsidigt udstyr. De opretter forbindelse til USB-porten på en bærbar computer eller systemenhed. Deres installation kræver ikke teknisk indgriben i systemenhedens struktur. Om nødvendigt kan de deaktiveres og fjernes.

Trin 3

Lad os se på eksempler på tilslutning og opsætning af en ekstern tv-tuner. Der er udstyr fra denne gruppe, som har sin egen antenne i sættet. Som regel er denne enhed kun egnet til steder med et TV-signal af meget høj kvalitet.

Trin 4

Køb enhver tv-tuner, du kan lide. Bemærk, at nogle eksterne tv-tunere kræver en AC-forbindelse. Dette kan være et stort problem, hvis du planlægger at oprette forbindelse til din bærbare computer udendørs. Tilslut den til USB-porten på systemenheden. Tænd for din computer. Installer softwaren, der følger med dette udstyr.

Trin 5

Tilslut en indendørs eller parabolantenne til det dedikerede stik på tv-tuneren. Åbn det program, du installerede tidligere. Aktiver kanalsøgning. Vent til denne proces er afsluttet. Slet unødvendige kanaler eller dem, hvis signalkvalitet ikke passer dig.

Trin 6

Juster yderligere billedparametre. Normalt er disse følgende indstillinger: lysstyrke, kontrast og farveskala. Kontroller, at tunerens fjernbetjening fungerer (hvis der er en).

Trin 7

Gem de ændrede indstillinger. Gem den kanalliste, du har sammensat.

Anbefalede: