Hvorfor Er Der Ingen Lyd På Tv'et, Når Du Tilslutter Hdmi

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er Der Ingen Lyd På Tv'et, Når Du Tilslutter Hdmi
Hvorfor Er Der Ingen Lyd På Tv'et, Når Du Tilslutter Hdmi

Video: Hvorfor Er Der Ingen Lyd På Tv'et, Når Du Tilslutter Hdmi

Video: Hvorfor Er Der Ingen Lyd På Tv'et, Når Du Tilslutter Hdmi
Video: КАК Собрать домашнюю аудиосистему HiFi в 2021 году | Основы 2024, Marts
Anonim

Mange brugere bruger deres eget tv som en skærm ved at slutte deres computer til tv'et med et hdmi-kabel. Ganske ofte har de et problem relateret til manglen på lyd på tv'et.

Hvorfor er der ingen lyd på tv'et, når du tilslutter hdmi
Hvorfor er der ingen lyd på tv'et, når du tilslutter hdmi

Tilslutning af en computer til et tv ved hjælp af et hdmi-kabel

Det er en god idé at forbinde din computer til dit tv for at spille dit yndlingsspil på den store skærm eller se en film. For at gøre dette skal brugeren direkte bruge en computer, et tv og et hdmi-kabel. Faktisk er der ingen problemer med at forbinde en enhed til en anden. Det er nok at slutte kablet til computeren og tv'et, tænde dem og vælge hdmi-sektionen. Dette afslutter tilslutningsproceduren, men hvad hvis lyden på tv'et forsvinder efter tilslutning af disse enheder (eller kun kommer fra computerens højttalere)?

Hvordan løser jeg problemet uden lyd på mit tv?

Måske har mange mennesker stødt på et lignende problem, når de prøver at synkronisere disse to enheder. Først skal du finde ud af årsagen til fejlen. Først skal du kontrollere lydafspilningsenheden på din computer eller laptop. Ganske ofte sker det, at tv'et, der er tilsluttet computeren, ikke bruges som lydafspilningsenhed, hvilket betyder, at det skal indstilles som standardenhed. Dette gøres som følger: Du skal højreklikke på lydikonet, der er placeret på proceslinjen i nederste højre hjørne og vælge emnet "Afspilningsenheder". I det vindue, der vises, vises alle afspilningsenheder inklusive selve tv'et. Dernæst skal du vælge det og højreklikke og derefter i kontekstmenuen "Brug som standard". Efter bekræftelse skal fjernsynet bruges som standard lydudgangsenhed.

Nogle gange vises tv'et muligvis ikke i dette vindue. Vær ikke bange og panik i forvejen. Hvis dit tv ikke vises i vinduet eller har status "Inaktiv", selvom hdmi-kablet allerede er tilsluttet begge enheder, er det nok at genstarte den bærbare computer eller computeren med hdmi-kablet tilsluttet. Når pc'en starter igen, skal du gå til denne menu igen. Tv'et skal vises i vinduet og blive tilgængeligt til brug. Ellers skal du downloade og installere specielle drivere, der findes på den officielle hjemmeside.

Hvis problemet ikke er løst, kan du prøve at kontrollere lyden på tv'et, det kan bare være slukket. Problemet ligger muligvis i selve hdmi-kablet. For eksempel kan ledningerne i den oxideres eller blive beskadiget. I dette tilfælde kan kun et nyt hdmi-kabel løse problemet.

Anbefalede: