Sådan Tilslutter Du Dit Tv Til Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilslutter Du Dit Tv Til Internettet
Sådan Tilslutter Du Dit Tv Til Internettet
Anonim

Du kan surfe på nettet uden at sidde ved din computer lige fra sofaen på din tv-skærm, hvis du bruger et grafikkort med kompositudgang eller en af de specielt designede enheder til dette.

Sådan tilsluttes dit tv til internettet
Sådan tilsluttes dit tv til internettet

Instruktioner

Trin 1

Installer et grafikkort med kompositvideooutput på din computer. Vælg en model af dette kort, der ikke kræver installation af drivere. I dette tilfælde fungerer det i ethvert operativsystem, og selv CMOS-opsætningsskærmen kan vises på tv-skærmen.

Trin 2

Hvis dit tv er udstyret med et RCA-indgangsstik, er måden at tilslutte et sådant grafikkort til det indlysende. Hvis der er et SCART-stik i det, skal du anvende et signal til pin 20 i dette stik og slutte pin 17 til den fælles ledning.

Trin 3

Foretag alle forbindelser med computeren og tv'et slukket. Frakobl den kollektive antenne fra tv'et, før du tilslutter computeren.

Trin 4

Brug en mekanisk beskadiget Nintendo Wii som en lille enhed til at surfe på internettet på dit tv. Nogle gange findes sådanne enheder på online-auktioner. Tilslut det til routeren med et kabel eller via WiFi og til tv'et via dets sammensatte videoindgang som beskrevet ovenfor. Efter oprettelse af forbindelsen skal du downloade internetkanalapplikationen gratis på den, hvorefter en browser vises på set-top-boksen. Det eneste, der er tilbage, er at udstyre det med en konventionel mus og et tastatur med en USB-grænseflade.

Det anbefales ikke at bruge PlayStation 3 til samme formål, da den bruger 400 watt strøm.

Trin 5

Følgende metode til at surfe på nettet på tv er endnu ikke tilgængelig, men vil være tilgængelig i løbet af de næste par måneder. Når et miniature Raspberry Pi-bundkort rammer markedet, skal du købe det, opbygge en kompakt computer baseret på det og derefter tilslutte det til dit tv via den sammensatte videoindgang. Hvis den bundkortmodel, du har købt, ikke er udstyret med en Ethernet-adapter, skal du bruge et USB-netværkskort eller WiFi-adapter med den samme grænseflade til at slutte det til routeren.

Trin 6

Endelig, hvis dit tv har en indbygget Ethernet-adapter, kan du slutte det direkte til din router. Bemærk dog, at ikke alle sådanne enheder har en browser eller mulighed for at installere en. Nogle af dem giver kun adgang til bestemte netværksressourcer, såsom YouTube.

Anbefalede: