Sådan Tilsluttes Tre Tv Til En Antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Tre Tv Til En Antenne
Sådan Tilsluttes Tre Tv Til En Antenne

Video: Sådan Tilsluttes Tre Tv Til En Antenne

Video: Sådan Tilsluttes Tre Tv Til En Antenne
Video: Нет сигнала? Как настроить цифровое телевидение dvb t2 на smart tv. 2024, April
Anonim

Sjældent har en familie kun et tv derhjemme i disse dage. Men der er normalt kun en antenne. For at forbinde op til tre tv til en antenne bruges en speciel enhed - den såkaldte CRAB.

Sådan tilsluttes tre tv til en antenne
Sådan tilsluttes tre tv til en antenne

Instruktioner

Trin 1

Køb et CRAB-apparat (Subscriber Household Cable Splitter) fra en hardwarebutik, der har en indgang og tre udgange. I stedet kan du købe en lignende importeret splitter. De mest almindelige blandt dem er polsk og tysk.

Trin 2

Når du vælger en splitter, skal du være opmærksom på den øvre grænse for dens frekvensområde. Kabeloperatører bruger i dag ofte på grund af pladsmangel de højeste frekvenskanaler i UHF-området. Ikke alle tv kan indstille sig på dem, og producenterne af splitters er måske ikke engang klar over eksistensen af disse kanaler. Grænserne for frekvensområdet er normalt angivet på enhedens krop eller i dens instruktioner.

Trin 3

Før kablerne fra alle tre tv'er til placeringen af armaturet. Installer antennestik i enderne af alle kabler på tv-siden, men tilslut dem ikke til tv'et endnu. Det er meget vigtigt, at stikkene ikke er tilsluttet nogen af deres enheder under installationen, ellers kan du blive chokeret over den strøm, der passerer gennem støjdæmpningskondensatorerne på deres strømforsyninger. Vælg installationsstedet for enheden, så kablet fra antennen når det.

Trin 4

Tilslut kabler til selve CRAB afhængigt af dens design. Nogle af dem har stikkontakter designet til tilslutning af konventionelle stik - så skal alle kabler også forsynes med stik på siden af splitteren. Andre enheder (hovedsagelig tyske, Luxmann) er udstyret med skruestik. I dette tilfælde skal du sætte en møtrik på kablet på forhånd og først derefter fjerne det. Indsæt derefter midterlederen i hullet i skruetappen, og skru derefter møtrikken, så fletningen presses mod kroppen af denne møtrik. For et CRAB af klassisk design skal du fjerne dækslet og derefter lodde fletningerne og de centrale kerner på kablerne i kontaktfladerne, der er beregnet til dem, eller fastgør dem med skruer.

Trin 5

Tilslut i alle tilfælde kablet fra antennen til indgangsstikket eller en kombination af terminaler og resten til udgangene.

Trin 6

Tilslut stikkene til tv'et, der er slukket fra netværket (hvis videobåndoptagere, afspillere og andre enheder er tilsluttet dem, skal du også frakoble dem) og derefter sætte dem i igen. Sørg for, at der sendes et godt signal fra antennen til alle tre enheder.

Anbefalede: