Sådan Tilsluttes En Beeline-pakke Med Tre Tjenester

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Beeline-pakke Med Tre Tjenester
Sådan Tilsluttes En Beeline-pakke Med Tre Tjenester

Video: Sådan Tilsluttes En Beeline-pakke Med Tre Tjenester

Video: Sådan Tilsluttes En Beeline-pakke Med Tre Tjenester
Video: Интернет 4G от Beeline - свобода твоего передвижения 2024, Kan
Anonim

Den såkaldte "pakke med tre tjenester", der består af GPRS-internet, WAP og MMS, forbinder Beeline-firmaet sine abonnenter som standard til alle takster. Men hvis du ved et uheld eller med vilje frakoblet denne service, kan du oprette forbindelse igen på den måde, der er mest praktisk for dig fra nedenstående.

Sådan tilsluttes en Beeline-pakke med tre tjenester
Sådan tilsluttes en Beeline-pakke med tre tjenester

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at "Pakke med tre tjenester" på dit nummer virkelig er deaktiveret. For at gøre dette skal du sende USSD-kommandoen * 110 * 09 # fra din telefon. Som svar modtager du en SMS-besked med en liste over alle tilsluttede tjenester på anmodningstidspunktet. Hvis "Pakke med tre tjenester" allerede er tilsluttet, vil det blive angivet i denne liste. Hvis det ikke er på den resulterende liste, skal du vælge forbindelsesmetoden.

Trin 2

Aktivér "Pakke med tre tjenester" ved at sende USSD-kommandoen * 110 * 181 # fra din telefon. Vent på en SMS-besked om, at tjenesten er aktiveret.

Trin 3

Ring til 0611. Hvis det er nødvendigt, skal du aktivere skærmtastaturet for at kunne navigere i menuerne. Gå til den alfabetiske liste over Beeline-tjenester. Vælg "Pakke med tre tjenester", og aktiver den ved at trykke på den tilsvarende knap. Eller vent på forbindelsen med operatøren af servicecentret. Når du taler med operatøren, skal du være klar til at give de pasdata, der er angivet i kontrakten.

Trin 4

Ring til 0674. Hvis det er nødvendigt, skal du aktivere skærmtastaturet. Aktiver "Pakke med tre tjenester" i det relevante afsnit af menuen. Brug tipene fra autoinformatoren til at navigere gennem sektionerne. Vent på en SMS-besked om, at tjenesten er aktiveret.

Trin 5

Brug internetservicestyringscenter "My Beeline" https://uslugi.beeline.ru/. Anmod en adgangskode for at komme ind i systemet ved hjælp af USSD-kommandoen * 110 * 9 #. Du kan også anmode om en webadgangskode via * 111 # -tjenesten og i SIM-menuen. Du modtager din adgangskode og logger ind i et svar-SMS.

Trin 6

Indtast den modtagne adgangskode i det angivne felt på login-siden. Vær forsigtig, når du indtaster din adgangskode. Hvis du laver en fejl 10 gange i træk, blokeres indgangen til din personlige konto i en dag. Du kan kun gendanne adgang tidligere via operatøren af kundeservicecentret via telefon 0611.

Trin 7

Indstil en permanent adgangskode for at komme ind i systemet, og gå til afsnittet "Service Management". Udvid listen over tilgængelige tjenester til forbindelse og sæt en markør i linjen "Tre services-pakke". Klik på knappen "Opret forbindelse". Bekræft forbindelsen på den side, der åbnes, ved at klikke på den tilsvarende knap.

Trin 8

Besøg Beeline-abonnementservicekontoret personligt. Tag dit pas med dig. Bed kontorets personale om at forbinde dig med "Pakke med tre tjenester".

Anbefalede: