Sådan Tilsluttes Modtageren Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Modtageren Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Modtageren Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Modtageren Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Modtageren Til Et Tv
Video: НАСТОЯЩАЯ история СИРЕНОГОЛОВОГО! Мы ПОПАЛИ В ПРОШЛОЕ! Siren Head in real life 2024, Kan
Anonim

Digitalt fjernsyn er kommet ind i hvert hjem, men ikke alle fjernsyn er i stand til at understøtte dette format. Specielt udstyr krævet. Modtageren konverterer det digitale videosignal, der modtages fra satellitten, til et konventionelt analogt signal og sender det til tv-skærmen. Det er ret simpelt at forbinde det til et tv, og alle kan gøre det. For at forbinde modtageren til tv'et kan du bruge to metoder.

Sådan tilsluttes modtageren til et tv
Sådan tilsluttes modtageren til et tv

Instruktioner

Trin 1

Gennem højfrekvent TV RF-indgang. Til forbindelsen via denne indgang anvendes et konventionelt afskærmet antennekabel. Tilslut modtagerens strømforsyning og tryk på “Power” -knappen, hvorefter “Boot” skal vises på displayet. Hvis dette ikke sker, er modtageren i standbytilstand, og den skal være tændt fra fjernbetjeningen. Derefter tænder vi tv'et og starter den automatiske kanalsøgningsfunktion. Derefter begynder tv'et at scanne frekvensområdet, indtil det stopper automatisk ved modtagerens frekvens. Dernæst skal modtagermenuen vises på skærmen. Hvis dette sker, har du tilsluttet modtageren korrekt.

Trin 2

Gennem lavfrekvent output. Via lavfrekvent output kan du slutte modtageren til et tv ved hjælp af et kabel, der har et SCART-stik eller et bellstik. Tilslut modtageren med et passende kabel til dit tv. Tilslut modtagerens strømkabel til lysnettet, tænd kontakten på bagpanelet, og vent på, at meddelelsen “Boot” vises. Hvis den ikke er der, skal du tænde for modtageren fra fjernbetjeningen ved at trykke på "Power" -knappen. Derefter skifter vi tv'et til "video" -tilstand, for dette trykker vi på "A / V" -knappen på fjernbetjeningen. Hvis du gjorde alt korrekt, skulle en menu med modtagerindstillinger vises på skærmen.

Anbefalede: