Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Andet Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Andet Tv
Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Andet Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Andet Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne Til Et Andet Tv
Video: НАСТОЯЩАЯ история СИРЕНОГОЛОВОГО! Мы ПОПАЛИ В ПРОШЛОЕ! Siren Head in real life 2024, Kan
Anonim

Når der er to eller flere fjernsyn i huset for at se tv-kanaler, skal du muligvis bruge en særlig enhed til at adskille antennesignalet i henhold til enhederne i lejligheden.

Sådan tilsluttes en antenne til et andet tv
Sådan tilsluttes en antenne til et andet tv

Nødvendig

  • - splitter;
  • - kabler;
  • - isolerende tape.

Instruktioner

Trin 1

Køb et specielt kabel, der bruges til at forgrene antennesignalet - et koaksialkabel og en splitter fra en hardware butik eller på salgssteder for radioudstyr i din by. Køb dem i henhold til antallet af tv'er, der er tilsluttet din antenne. Foretag først målinger for din lejlighed for at bestemme den krævede længde af den købte ledning; det er bedst at tage det med en margen på ca. 3-5 meter.

Trin 2

Tilslut antennen til det kabel, du har købt. For at installere det skal du vælge et sted, hvor signalkvaliteten er mærkbart bedre, det afhænger normalt af højden på dens position. For at forbinde enhederne skal du bruge ledningsdiagrammet, der følger med splitteren - der er ikke noget kompliceret ved det.

Trin 3

Før kablet til det første tv, så det ikke forstyrrer dig. Hans stilling skal også give ham maksimal sikkerhed; Sørg for, at åbningsdøren ikke berører den. Fastgør antennepositionen til baseboardet med beslag, som du også kan købe fra din hardwarebutik. Alternativt kan du skjule ledningerne under bundpladen. Gentag denne rækkefølge for andre tv'er i din lejlighed eller dit hus.

Trin 4

I splitters udgående porte skal du installere kabler for at oprette forbindelse til tv'er i din lejlighed. Forbind de andre sider af antennekablet til tv'ets indgangsstik, hvor du tidligere har frakoblet enhederne og ventet i 10-15 sekunder. Sørg for, at der ikke er udsatte ledninger i hele længden af antennekablet. Hvis der er nogen, skal du forsegle dem med et specielt klæbebånd.

Trin 5

Hvis du i fremtiden bemærker en forringelse af signalkvaliteten på dine tv'er, forudsat at der er mere end 2-3 af dem, skal du købe specielle antennesignalforstærkere, da det er meget muligt, at antenneeffekten ikke vil være nok.

Anbefalede: