Sådan Bestemmes Adressen På En Fasttelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Adressen På En Fasttelefon
Sådan Bestemmes Adressen På En Fasttelefon

Video: Sådan Bestemmes Adressen På En Fasttelefon

Video: Sådan Bestemmes Adressen På En Fasttelefon
Video: GrusDirekte guide til bestilling af affaldsløsninger på webshop. 2024, Marts
Anonim

Du kan finde en adresse efter bytelefonnummer på forskellige måder, både ved hjælp af mulighederne på Internettet og offline. Valget af søgemetode afhænger af de faktorer, der ledsager den.

Sådan bestemmes adressen på en fasttelefon
Sådan bestemmes adressen på en fasttelefon

Er det nødvendigt

  • - elektronisk telefonkatalog
  • - adgang til Internettet
  • - helpdesk
  • - politihjælp.

Instruktioner

Trin 1

Hvis abonnenten er i Rusland (dette kan bestemmes af de første cifre eller koden til telefonnummeret), skal du bruge programmet i den elektroniske telefonkatalog "DublGis". Du kan finde og downloade det på Internettet helt gratis. Den indeholder oplysninger om alle større byer i Den Russiske Føderation såvel som Kasakhstan og Italien. Efter installation af programmet på din computer skal du starte det, vælge det ønskede land og by og udfylde søgefelterne (indtast telefonnummeret til den abonnent, du leder efter). Klik på knappen Find. Programmet kan også bruges i onlinetilstand og ved at installere en speciel version på din mobiltelefon.

Trin 2

Besøg telpoisk.com online. Indtast i søgefeltet telefonnummeret til den eftersøgte person og andre data, du kender. Klik på knappen "Søg". På dette websted kan du organisere søgninger i følgende lande: Rusland, Ukraine, Hviderusland, Kasakhstan, Letland og Moldova.

Trin 3

Ring til hjælpelinjen for den by, hvor telefonnummeret til den person, du leder efter, tilhører. 09 eller 090 (hvis opkaldet foretages fra en mobiltelefon) betragtes som et enkelt nummer for informationstjenester på Den Russiske Føderations område.

Trin 4

Hvis den person, du leder efter, har begået handlinger, der betragtes som ulovlige, skal du kontakte politiet. De har store muligheder med hensyn til at spore savnede mennesker.

Trin 5

Forudsat at du har andre yderligere data udover telefonnummeret (for eksempel en persons navn og efternavn), kan du organisere en søgning efter det i populære sociale netværk, såsom: Odnoklassniki, My World, Tvitter, Facebook osv.. via ICQ-programmet ("ICQ") eller blot ved at indtaste efternavn, fornavn og telefonnummer til den ønskede person i søgefeltet i din browser.

Anbefalede: