Sådan Tilsluttes En Fasttelefon Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Fasttelefon Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Fasttelefon Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Fasttelefon Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Fasttelefon Til En Computer
Video: 🧠 Интернет по электрической сети? Легко! / PLC 🔌 2024, April
Anonim

Hvis du vil modtage opkald fra din fasttelefon til din computer, så du kan tale on-hook gennem din mikrofon og hovedtelefoner, kan du gøre dette på flere måder.

Sådan tilsluttes en fasttelefon til en computer
Sådan tilsluttes en fasttelefon til en computer

Instruktioner

Trin 1

Køb et opkaldsmodem, og slut det til din computer i henhold til instruktionerne. Tilslut kablet fra telefonen til det. Installer speciel software på din computer - VentaFax er den mest egnede. Med dens hjælp kan du sende talebeskeder, sende en fax, oprette et opkalds-id og optage telefonsamtaler. Du kan læse mere om det og downloade dette program til din computer på hjemmesiden https://www.ventafax.ru. Dette er det officielle websted, så downloads vil blive opkrævet. Du kan prøve at kigge efter en gratis version på andre ressourcer. Tilslut din mikrofon og hovedtelefoner til din computer, og du er klar til at slutte din telefon til din computer

Trin 2

Brug en dedikeret USB-adapter til at slutte din bordtelefon til din computer. Denne enhed har et USB-stik til tilslutning til en computer og to specielle RJ-11-stik til tilslutning til et bytelefonsæt og til den sædvanlige telefonlinje (fastnet, fastnet). Hvis du ikke kan finde en lignende enhed i butikken, kan du prøve at bestille den online. Det koster omkring $ 34 i udlandet. Du vil kunne modtage regelmæssige opkald til din computer og omdirigere opkald fra Skype til en fasttelefon, hvilket er især praktisk, hvis du har en radiotelefon, og du kan gå rundt i lokalet i stedet for at sidde ved din computer.

Trin 3

Hvis du ikke har brug for at tale, men blot optager telefonsamtaler i computerens hukommelse, skal du bruge et modem og Modem Spy-program. Det giver dig mulighed for at gemme en vigtig samtale, så du kan lytte til den igen senere eller indsamle bevis for handlinger fra en telefonbølle. Du kan downloade den betalte licensversion her: https://www.modemspy.com/ru/index.php. Så der er ingen grænse for teknisk perfektion, og ved hjælp af moderne enheder kan du nemt forbinde en computer og en fasttelefon.

Anbefalede: