Sådan Betaler Du For En Fasttelefon Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For En Fasttelefon Via Internettet
Sådan Betaler Du For En Fasttelefon Via Internettet

Video: Sådan Betaler Du For En Fasttelefon Via Internettet

Video: Sådan Betaler Du For En Fasttelefon Via Internettet
Video: FORDELE MED AT LEVE I TYRKIET // PERMANENT BOLIG I TYRKIET // Flytte til Tyrkiet i 2021 - JA! 2024, April
Anonim

Muligheden for fjernbetaling af faste telefonregninger og sæt af tilgængelige metoder afhænger af en bestemt region. Den mest almindelige mulighed er at betale med kreditkort via formularen på telefonfirmaets websted. Muligheden for at bruge internetbank er også mulig. Nogle udbydere accepterer også betaling via elektroniske betalingssystemer.

Sådan betaler du for en fasttelefon via Internettet
Sådan betaler du for en fasttelefon via Internettet

Nødvendig

  • - computer;
  • - adgang til Internettet
  • - Bank kort;
  • - Internetbank (ikke i alle tilfælde)
  • - en tegnebog i et af de elektroniske betalingssystemer (ikke i alle tilfælde)
  • - regning for lokale telefontjenester.

Instruktioner

Trin 1

Gå til dit lokale telefonselskabs websted, og åbn faktureringssiden, hvis den er tilgængelig. Log ind eller indtast bare telefonnummeret (afhængigt af firmaet), indtast i specialfelterne kortnummer, navn på indehaveren og udløbstid angivet på forsiden af kortet og den trecifrede kode på tilbage, giv derefter kommandoen til at betale, og gennemgå om nødvendigt en yderligere identifikation.

Trin 2

Log ind på internetbank, åbn servicebetalingsafsnittet, og vælg din regionale operatør på listen, hvis der er en. Angiv derefter telefonnummeret eller en anden identifikator og betalingsbeløbet i felterne beregnet til dem, og giv kommandoen til at betale.

Trin 3

Log ind på din konto i det elektroniske betalingssystem. Regionale telefonoperatører bruger oftest tegnebøger til sådanne formål i WebMoney- og Yandex Money-systemerne. I servicebetalingsafsnittet skal du vælge din operatør og betale ved at følge instruktionerne i systemgrænsefladen.

Trin 4

Åbn internetbank for et kreditinstitut, der ikke har din lokale telefonudbyder blandt betalingsmodtagerne. Vælg sektionen for overførsler til andre banker (eller til den samme bank, hvis dit telefonselskab har en konto hos den), og opret en ny betaling. Brug anvisningerne på systemgrænsefladen og telefonregningen til at indtaste dine telefonselskabsoplysninger og udfylde alle krævede felter. Når du har gennemført din betaling, skal du om muligt gemme skabelonen til betaling af dine telefonregninger for fremtidige tider.

Anbefalede: