Sådan Tilsluttes En Subbuffer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Subbuffer
Sådan Tilsluttes En Subbuffer

Video: Sådan Tilsluttes En Subbuffer

Video: Sådan Tilsluttes En Subbuffer
Video: Поставил сабвуфер 18 дюймов на ВАЗ! Это ненадолго!!! 2024, Kan
Anonim

Du skal ofte selv tilslutte en subwoofer i en bil, da der kun er installeret et stereoanlæg fra fabrikken på de fleste biler. Installation af en subwoofer er ret let, hvis du har en vis viden og følger enkle retningslinjer.

Sådan tilsluttes en subbuffer
Sådan tilsluttes en subbuffer

Instruktioner

Trin 1

Omkonfigurer højttalertilslutningerne til 4-kanals forstærkeren. Det er vigtigt, at alle tilgængelige højttalere er forbundet til de to forreste kanaler på forstærkeren, som skal have et high-pass filter crossover. Forstærkerens bageste kanaler skal indstilles til mono, så strømmen mindst fordobles.

Trin 2

Tag højttalerkablet og tilslut subwooferen til forstærkeren. Find ud af den crossover-værdi, der passer til subwooferen ved at teste.

Trin 3

For at gøre dette skal du indstille forstærkerens lavpasfilter til 100 Hz og tænde for enhver musik. Se om subwooferen resonerer for meget. Sænk frekvensen, indtil enheden holder op med at bevæge sig. Det sædvanlige optimale for et system er 80 til 85 Hz.

Trin 4

Prøv at tænde bilradioen for at kontrollere lyden. Du kan ændre placeringen af subwooferen i bagagerummet, indtil du hører lyden af den passende effekt. Ofte er subwooferen placeret i den modsatte retning af køretøjets kørselsretning. I dette tilfælde bevæger lydbølgerne sig meget længere, så bassen er dybere. I andre tilfælde kan subwooferen placeres mod sæderne. Som et resultat vil du høre en stærkere bas, men der er en øget risiko for deformation af kabinettet, hvis højttalerne er for tæt på sæderne.

Trin 5

Fastgør subwooferen med trekantede metalbeslag. Fastgør kroppen, så den er forbundet med alle karosseriplaner: gulvet, mindst en væg og den bageste.

Trin 6

Hvis du ikke har et reservehjul i bagagerummet, skal du bruge silikone til at forsegle luftrummene mellem subwooferen og hjørnerne.

Anbefalede: