Hvorfor Computeren Ikke Kan Se Navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Computeren Ikke Kan Se Navigatoren
Hvorfor Computeren Ikke Kan Se Navigatoren

Video: Hvorfor Computeren Ikke Kan Se Navigatoren

Video: Hvorfor Computeren Ikke Kan Se Navigatoren
Video: POPPY PLAYTIME и ХАГГИ ВАГГИ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Встретил ЖУТКУЮ КУКЛУ на ФАБРИКЕ ПОППИ ПЛЕЙТАЙМ! 2024, Marts
Anonim

Navigator er en enhed, der modtager satellitsignaler og er i stand til at bestemme din aktuelle placering. Navigatorer kan også bestemme ruten, der skal følges, men hvis der er passende opdaterede elektroniske kort over området.

Vi forbinder navigatoren til computeren uden problemer
Vi forbinder navigatoren til computeren uden problemer

Er det nødvendigt

  • - PC;
  • - navigator;
  • - USB-kabel
  • - software;
  • - service Center.

Instruktioner

Trin 1

I butikkerne sælges navigatorer både med forudinstallerede elektroniske kort og uden elektronisk software. Hvis din navigator ikke har forudinstallerede kort, skal du slutte enheden til din hjemme-pc og selv downloade den nødvendige licenserede software. Den nye navigator kan muligvis ikke registreres af computersystemet af flere årsager.

Trin 2

Kontroller, om kablet, der er tilsluttet enheden, fungerer korrekt. Dens inkonsekvens kan også være årsagen til konflikten. Brug et andet passende kabel. Husk, at forbindelsessættet på din navigator afhænger af den specifikke model, men normalt er GPS-enheder udstyret med standard USB-indgange. Et defekt USB-stik er også en af årsagerne til konflikt mellem pc'en og GPS-enheden. Tag din navigator til et servicecenter. Eksperter bestemmer den nøjagtige årsag.

Trin 3

Hvis computeren viser informationen "USB-enhed ikke genkendt", når du tilslutter enheden, skal du prøve at kontrollere USB-parametrene i selve navigatoren. Nogle enheder genkendes muligvis ikke via USB-porten på grund af ikke-matchede stik. USB er en universel dataoverførselsgrænseflade. Det adskiller sig i både nuværende og dataoverførselshastighed. For eksempel er der USB 1.0, 2.0, 3.0 stik. Stikket til navigatoren skal matche parametrene for USB-interfacet på pc'en. Når du tilslutter en uegnet ekstern enhed, kan der opstå en konflikt på grund af et USB-misforhold.

Trin 4

For korrekt genkendelse af navigatoren skal du muligvis installere yderligere programmer på din pc. For eksempel ActiveSync - programmer til synkronisering af forskellige mobile enheder med en computer. Total Commander eller en anden egnet filhåndtering. Dette program hjælper dig med at få oplysninger om systemet, se usynlige enheder og systemfiler.

Trin 5

Hvis GPS-enheden har et aftageligt hukommelseskort, kan det muligvis ikke registreres på grund af mediefejl. Prøv at udskifte lagringsmediet. PC'en registrerer ikke navigatoren, hvis systemet ikke har den relevante software installeret - driveren. Tilslut kun en fuldt opladet navigator til din computer. På grund af den lave batteriopladning registrerer pc'en heller ikke enheden.

Trin 6

Computeren kan muligvis ikke se modtageren på grund af en enhedsfejl. Årsagen til fejlen bestemmes kun af servicecentrets specialister. I dette tilfælde skal navigatoren repareres eller udskiftes.

Anbefalede: