Hvorfor Computeren Ikke Læser USB-flashdrevet

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Computeren Ikke Læser USB-flashdrevet
Hvorfor Computeren Ikke Læser USB-flashdrevet

Video: Hvorfor Computeren Ikke Læser USB-flashdrevet

Video: Hvorfor Computeren Ikke Læser USB-flashdrevet
Video: How To Fix Issues With Usb Drive Not Showing In My Computer 2024, April
Anonim

Nogle gange nægter flashdrevet at starte lige i det mest upassende øjeblik for dette. Mange mennesker tror, at det er nok at "blæse igennem" flashdrevet, dreje det lidt og tilslutte det igen. Faktisk sparer denne metode undertiden, men faktisk er denne metode ikke retfærdiggjort af andet end et mirakel. Og der er 7 forskellige svar på spørgsmålet "hvorfor USB-flashdrevet ikke er tilsluttet computeren".

Hvorfor computeren ikke læser USB-flashdrevet
Hvorfor computeren ikke læser USB-flashdrevet

Hardwarefejl og funktionsfejl

Den første ting, du skal være opmærksom på, hvis computeren ikke kan se USB-flashdrevet, er selve USB-flashdrevets servicefunktion samt USB-stikkets servicefunktion. Hvis alt er i orden, skal en speciel lysindikator blinke på flashdrevet / porten (afhængigt af drevmodel og input).

Underernæring

Meget ofte genkendes et USB-flashdrev ikke af en computer, hvis det er tilsluttet en port placeret foran computeren (vi taler om stationære computere, hvis der er et sted for flashdrev foran). Nogle gange forbinder disse stik bare ikke til strøm, eller de får bare ikke den rigtige mængde strøm. Så er det bedst at fjerne USB-flashdrevet og prøve at tilslutte det bagfra.

Det sker også, at flashdrevet ikke fungerer, hvis der ikke er nok generel strømforsyning. Dette sker, når der er en USB-overbelastning på computeren. Der er også en mulighed for, at strømforsyningen ikke fungerer korrekt. I ekstremt sjældne tilfælde læser computeren ikke USB-flashdrevet på grund af det faktum, at det har en meget stor lydstyrke. Men dette er mere undtagelsen end reglen.

Ikke-fungerende USB-flashdrev

Hvis alt er i orden med computeren, skal du være opmærksom på ikke USB-flashdrevet. For at kontrollere dets anvendelighed skal du bare slutte den til en anden computer. Hvis det ikke fungerer der, indikerer dette dens funktionsfejl. I sådanne tilfælde kan det tilskrives diagnostik og reparation, men dette gøres kun i sjældne tilfælde, når dataene om det er vigtige for brugeren. Faktum er, at reparationer og diagnostik vil koste meget mere end omkostningerne ved et drev.

BIOS-indstillinger

Nogle gange er problemet skjult i indstillingerne for operativsystemet og BIOS. Dette sker i situationer, hvor der ikke er USB-understøttelse i BIOS, eller den ikke er aktiveret.

Systemet tildelte et optaget brev til USB-flashdrevet

Et meget almindeligt problem er, at et USB-flashdrev er tildelt det samme bogstav, som f.eks. Et diskettedrev eller en lokal disk allerede har. For at eliminere et sådant problem skal du:

  1. Gå til Kontrolpanel;
  2. Åben administration, og derefter - computerstyring;
  3. Derefter skal du gå til diskadministration;
  4. Derefter skal du klikke på identifikatoren for flashdrevet med højre museknap og klikke på "Skift drevbogstav";
  5. Så er alt simpelt - du skal vælge en ledig knap, klikke på OK og afslut kontrolpanelet.

Driverproblemer

Computeren kan ikke se flashdrevet på grund af manglen på en USB-driver. For at kontrollere dette skal du følge flere trin:

  1. Åbn "Kontrolpanel", og der - Enhedshåndtering;
  2. Dernæst skal du finde et USB-flashdrev, men det er ikke svært at gøre. Hvis computeren ikke har en driver til et USB-flashdrev, vil det blive fremhævet med et spørgsmålstegn;
  3. Hvis der er nogen, skal du fjerne enheden og derefter geninstallere den.

Nogle gange ser operativsystemet ikke flashdrevet på grund af manglen på de nødvendige drivere. DPS eller Everest hjælper dig med at finde de manglende.

Virus

I nogle tilfælde kan vira, der er skjult i operativsystemet, påvirke den korrekte funktion af USB-flashdrevet. Derefter anbefales det stærkt at scanne din computer ved hjælp af specialiseret antivirus-software.

Anbefalede: