Sådan Indstilles Tonetilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Tonetilstand
Sådan Indstilles Tonetilstand

Video: Sådan Indstilles Tonetilstand

Video: Sådan Indstilles Tonetilstand
Video: ProjectFlow365 - Sådan indstilles brugerpræferencer 2024, Kan
Anonim

Du kan ringe et nummer på telefonen i to tilstande: tone og puls. Desuden blev der anvendt pulsopkald og bruges stadig i stationære telefoner med en diskopkald, og toneopkald bruges i moderne telefoner.

Sådan indstilles tonetilstand
Sådan indstilles tonetilstand

Instruktioner

Trin 1

Som standard bruges pulsfunktionen normalt i fasttelefonens indstillinger. Et særpræg ved denne tilstand er den karakteristiske knitring i røret, når du trykker på tasterne. Desuden svarer nøglen med tallet 1 til en knitre, nøglen 2 - to osv. Hvis toneopkald er aktivt, hører du et bip, når du trykker på en knap.

Trin 2

Hvis du ringer til en tjeneste, hvor du skal trykke på bestemte taster på telefonen under en samtale for at komme til det tilsvarende menupunkt, fungerer pulsopkald ikke her. For at aktivere tonetilstand en gang skal du trykke på “*” og den ønskede tast. I dette tilfælde deaktiveres tonetilstand, næste gang du ringer til autoinformatoren.

Trin 3

For at skifte enheden fra puls til tonetilstand skal du læse instruktionerne til din telefon. Så i Siemens Gigaset-telefoner kan dette gøres ved hjælp af følgende kombination: tryk på opkaldsknappen, og ring derefter til funktionen ved at ringe “10”. En menu vises, hvor du skal trykke på knap 1.

Trin 4

For Voxtel-fastnettelefoner skal du bruge tonetilstand ved at trykke på programmeringsknappen og derefter på * -2-2-tastekombinationen. Når bippet lyder, skal du trykke på “*” og derefter på “Program” -knappen. Derudover har DEXT-enhederne på basen en nøgle til at skifte mellem opkaldstilstande.

Trin 5

Moderne Panasonic-telefoner har en kontakt på basen (placeret på siden). Ved at flytte den til "Tone" position tænder du for den tilsvarende tilstand. Hvis du har en ældre model, skal du gå til telefonens menu, finde emnet med navnet "Opkaldsprogrammering" og vælge der "Toneopkaldstilstand". Det er dog værd at overveje, at der muligvis ikke er et sådant element i menuen (i nogle tilfælde). I så fald skal du læse vejledningen til din telefon.

Anbefalede: