Sådan Nulstilles Alarmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Nulstilles Alarmen
Sådan Nulstilles Alarmen

Video: Sådan Nulstilles Alarmen

Video: Sådan Nulstilles Alarmen
Video: Thermia Varmepumper - Sådan nulstiller du en alarm 2024, April
Anonim

Sandsynligvis har enhver bilist stødt på en sådan situation, hvor det var nødvendigt at nulstille alarmindstillingerne. Lad os se, hvordan du kan gøre dette i et par enkle trin.

Sådan nulstilles alarmen
Sådan nulstilles alarmen

Nødvendig

  • - alarm kontrolpanel
  • - brugervejledning.

Instruktioner

Trin 1

Nulstilling (nulstilling) for hver alarm er en individuel proces. Åbn brugsanvisningen, der er sandsynligvis et afsnit med detaljerede instruktioner. Hvis dette afsnit ikke er der, eller hvis du af en eller anden grund ikke har en manual, skal du ikke være ked af det. Der er et par standardtrin, der passer til de fleste alarmmodeller: Det første trin er at slukke for køretøjets motor. Tryk derefter på betjeningstjenesteknappen ni gange i træk. Bilalarmens sirene udsender en kort lyd, sidelysene blinker to gange. Betjent-knappen er placeret på det signalmodtagende udstyr, som oftest er placeret under en bils styreblok.

Trin 2

Nu skal du tænde tændingen, hvorefter sirenen udsender ni korte signaler, sidelysene blinker en gang. Dette betyder, at du har sat alarmen i fabriksindstilling.

Trin 3

Dernæst skal du trykke en gang på knappen Betjent service, hvorefter sirenen udsender et lydsignal.

Trin 4

På alarmkontrolpanelet skal du trykke på knappen med højttalerikonet. Et langt bip fra kontrolpanelet følger. Dette betyder, at fabriksindstillingen var vellykket.

Trin 5

For at tage systemet ud af nulstillingstilstand skal du slukke for tændingen eller vente, indtil systemet automatisk forlader denne tilstand. For at bekræfte dette følger flere blink fra sidelysene, og feedback-kontrolpanelet udsender et melodisk signal.

Anbefalede: